Ingezonden persbericht


Zondag 5 april !

Spectaculaire open dag zondag 5 april

Op zondag 5 april zijn de deuren van Hotel Doesburg en Noabers Eten & drinken geopend.
Tussen 12.00 uur en 17.00 uur nodigen wij u van harte uit onze hotelkamers, vergaderaccomodatie en Noabers Eten & drinken te komen bewonderen. Om 12.00 uur zal het, speciaal voor ons gebrouwen Noaber bier, op bijzondere wijze worden onthaald en kunnen we het eerste glas met elkaar heffen. Vanaf 13.00 uur worden er ballonnen voor de kinderen uitgereikt, deze zullen om 13.30 uur opgelaten worden, hier kan een leuke prijs mee gewonnen worden. Rond 14.30 uur zal Frank Versteegh, vlieger van het Red Bull Air Race team en bekend van zijn capriolen in en om de Erasmus brug, zijn kunsten in Doesburg vertonen. En kunt u uiteraard genieten van onze drankjes en hapjes in en om onze locatie aan de kade en tevens het panorama van de IJssel aanschouwen. Wij adviseren u te parkeren op de parkeerplaatsen: de Bleek, Mauritsveld of De Linie.
Contre Escarpe 32 / 6981 BW Doesburg
Telefoon 0313 478 484 / www.hoteldoesburg.nl

Zaterdag 4 april !

Officiële opening op zaterdag 4 april

Op zaterdag 4 april openen Hotel Doesburg en Noabers Eten & drinken officieel hun deuren. Wij nodigen u van harte uit deze officiële opening met ons te vieren.
Om 15.30 uur zal de burgemeester van Doesburg, de heer drs. C.J.G. Luesink, Hotel Doesburg en Noabers Eten & drinken officieel openen. Tijdens de openingshandeling halen we Doesburg letterlijk in huis! Aansluitend heeft u de gelegenheid onze hotelkamers en Noabers Eten en drinken te bekijken. De opening zal om 18.00 uur eindigen. Graag ontvangen wij uw aanmelding per email.
Mocht u ons iets willen aanbieden dan verzoeken wij u dit te doen door een schenking op bank rekening nr. 000000000 t.b.v. Stichting Kenya Care (www.kenyacare.nl).
Hotel Doesburg en Noabers Eten & drinken verwelkomen u graag! Contre Escarpe 32 / 6981 BW Doesburg
Telefoon 0313 478 484 / www.hoteldoesburg.nl

---- --