Trots op Nederland

Nieuws

TROTSOPNEDERLAND 1 JAAR!!

"Wat een fantastische ontvangst, wat fijn dat u er allemaal bent! Heerlijk, zoveel mensen die samen met mij trots willen zijn op Nederland! Dank u!"

Dit waren de eerste woorden die ik sprak tijdens het openingsfeest van TrotsopNederland, precies 1 jaar geleden, in Amsterdam. TrotsopNederland viert haar eerste verjaardag. Het was een bewogen jaar, een jaar waarin we de nodige problemen hebben gekend, maar vooral een jaar van het leggen van het fundament. Een stevige basis voor een brede volksbeweging die de echte problemen in dit land echt gaat oplossen.

En iedere dag dat ik met mijn werk bezig ben in de Tweede Kamer, op werkbezoek ben in het land en met de hardwerkende Nederlanders spreek, groeit mijn geloof in onze beweging en ben ik er meer en meer van overtuigd dat het niet vijf vóór, maar al lang vijf over twaalf is in Nederland.

Ik kan u melden dat de solide fundering van TrotsopNederland is gelegd en dat de groei er goed inzit. We hebben onze visie helder uiteengezet, het concept uitgangspuntenprogramma wordt mede op basis van uw inbreng verder uitgewerkt, onze bestuurlijke organisatie is bijna in alle kieskringen van Nederland operationeel en de eerste lokale afdelingen zijn opgericht.

Met andere woorden, het gaat goed met TrotsopNederland!

Ik realiseer mij dat de peilingen iets anders suggereren. Maar weet, dat er op dit moment zo'n 250 mensen dag in, dag uit hard bezig zijn op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 en de Tweede Kamerverkiezingen in (op zijn laatst!!) 2011. En nog iedere dag melden zich nieuwe, betrokken mensen aan die de gelederen willen komen versterken en het politieke handwerk in Nederland willen gaan verrichten.

Het tweede levensjaar van TrotsopNederland staat in het teken van de inhoud en de groei, met maar één doel. Wij willen ervoor zorgen dat dit prachtige land krijgt wat het verdient!
Ik wil hierbij iedereen die betrokken is bij TrotsopNederland en al diegenen die mij iedere dag steunen enorm bedanken en vooral feliciteren.

Trots op Nederland is een beweging ván en vóór de burgers van Nederland.

Hartelijke groet,
Rita Verdonk