Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep gewapende overval

Nijmegen, 06-04-2009 o In de nacht van zondag op maandag, omstreeks 01.00 uur, is, in de wijk de Meijhorst, een 37-jarige taxichauffeur uit Huissen overvallen door twee nog onbekende verdachten.

Het slachtoffer kreeg die nacht het verzoek mensen op te halen op de Meijhorst 31-30. Daar aangekomen belde hij bij het huis aan, maar er werd niet open gedaan. Toen de man naar zijn taxi terugliep stonden daar twee jongemannen. Zij hadden beiden een vuurwapen gelijkend voorwerp en dwongen de man tot afgifte van zijn portemonnee. Nadat het slachtoffer deze had afgegeven vluchtten de daders in de richting van de Staddijk, zo verklaarde hij. De politie heeft nog in de buurt naar de verdachten gezocht, maar heeft ze tot dusver niet kunnen vinden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets van de overval hebben gezien. De daders spraken met een buitenlands accent en van hen zijn de volgende signalementen bekend:

Dader 1:

· Een man van ongeveer 1.85 lang

· Breed postuur

· Droeg een zwarte bivakmuts en een zwart / groene shawl

· Verder droeg hij een zwarte jas met capuchon

Dader 2:

· Een man van ongeveer 1.72 lang

· Smal postuur

· Droeg een zwarte bivakmuts

· Verder droeg hij een grijze jas met capuchon

Mensen die informatie hebben worden verzocht met de Districtsrecherche van Nijmegen contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via de lijn van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 06-04-2009 17:03 | © Regio Gelderland-Zuid |