Stadsdeel Amsterdam Centrum


Inspraakavond Rode Loper

23 maart 2009

Op dinsdag 7 april wordt een afsluitende inspraakbijeenkomst gehouden over de Nota van Uitgangspunten Rode Loper. In deze nota zijn de uitgangspunten voor de herinrichting vastgelegd voor het gebied van Damrak tot en met de Nieuwe Vijzelstraat.

De inspraak over de Nota van Uitgangspunten Rode Loper is op 13 januari van dit jaar gestart. Er zijn tot nu toe zes inspraakbijeenkomsten gehouden en een aanvullende bijeenkomst over het verkeer.

Inspraakavond Rode Loper

Op dinsdag 7 april wordt een afsluitende bijeenkomst gehouden. Dagelijks bestuurder Erik Koldenhof en wethouder Maarten van Poelgeest zullen hierbij aanwezig zijn.

* dinsdag 7 april, 20.00 uur

* Stadhuis (Boekmanzaal)

Schriftelijke reacties

Schriftelijke reacties kunt u tot uiterlijk 28 april 2009 geven via stadsdeel@centrum.amsterdam.nl (o.v.v. Rode Loper), of per post sturen naar: Stadsdeel Centrum

Sector Openbare Ruimte, t.a.v. M. Breeman

Postbus 202

1000 AE Amsterdam

Na deze inspraakperiode zullen het dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum en het College van B&W besluiten over de Nota van Uitgangspunten. De nota vormt de basis voor het uiteindelijke ontwerp. Over het ontwerp van de Rode Loper volgt in een later stadium ook weer inspraak.

Kijk op projectpagina Rode Loper voor meer informatie. Hier vindt u de presentatie die op de inspraakbijeenkomsten is getoond, evenals alle verslagen van de bijeenkomsten. Ook de Nota van Uitganspunten kunt u hier bekijken of downloaden.