Gemeente Westvoorne


Bewonersbijeenkomst over een sport-/ ontmoetingsplaats voor de jeugd op 7 april

Er wordt in Rockanje al jaren over gespeculeerd. komt er een nieuwe ontmoetingsplaats voor de jeugd en zo ja, waar?

In het kader van het Integrale Veiligheidsbeleid heeft de gemeenteraad besloten dat er middelen moeten vrijkomen voor een ontmoetingsplaats en voor de aanleg van een panna-veldje (verhard voetbalveldje) voor de jeugd.

Het bepalen van de meest geschikte locaties hiervoor blijft moeilijk.

Om een keuze te maken uit de locaties die hiervoor in aanmerking komen wordt binnenkort een avond georganiseerd waarop vertegenwoordigers van de gemeente, politie en de bewoners van Rockanje hierover in discussie gaan.

Deze bewonersbijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 7 april in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan nr.6 in Rockanje en begint om 19.30 uur.

Een aantal bewoners is al schriftelijk uitgenodigd om hun bijdrage te leveren aan deze discussie, maar langs deze weg wordt iedereen in Rockanje, jong en oud, ook welkom geheten. Ook uw stem telt!

De avond wordt voorgezeten door een neutrale discussieleider die er samen met ons ongetwijfeld een vruchtbare avond van zal maken. Omdat wij weten dat het aanwijzen van een plek voor jongeren moeilijk kan zijn, zullen we samen tot een oplossing moeten komen die ieders goedkeuring kan wegdragen.

Voor vragen en/of suggesties kunt u contact opnemen met mevrouw E. Rood op tel.nr. 408041 of email: erood@westvoorne.nl. Elk voorstel wordt serieus bekeken.

Kom ook naar de bewonersbijeenkomst op 7 april en denk mee!