Gemeente Lansingerland

Uitnodiging inloopavond Centrum Bergschenhoek
Bergschenhoek

Dinsdag 7 april vindt een inloopavond over de herinrichting van het centrum van Bergschenhoek plaats.

De avond is bedoeld voor bewoners en belanghebbenden van het centrumgebied in Bergschenhoek. U bent van harte welkom in het Wolfert Dalton College aan de Boterdorpseweg 21 in Bergschenhoek. Tussen 19.30 en 21.30 uur kunt u binnenlopen.

Tijdens de avond kunt u informatie krijgen over de op handen zijnde herinrichting van het centrumgebied in Bergschenhoek. Aanleiding is de ter inzage legging van de ruimtelijke onderbouwing van de plannen, waarover we de bewoners en belanghebbenden goed willen informeren. Tevens gaan we in op bouw- en omleidingsroutes en parkeervoorzieningen.

Medewerkers van de gemeente en van Bouwfonds Ontwikkeling zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u kaarten en tekeningen bekijken. Om 19.45 uur houdt de projectmanager een korte presentatie over de stand van zaken en de procedures. U hoeft zich van tevoren niet op te geven.

Heeft u nog vragen over de inloopavond? Neemt u dan contact op met Hilda Jeninga, communicatie projecten, via e-mail: Hilda.Jeninga@lansingerland.nl of via telefoon (010) 800 40 00.