Gemeente Uithoorn

Informatieavonden gemeenteraad

7 april 2009
Vanavond is het zover! Op dinsdag 7 april is de eerste van drie bijeenkomsten van de gemeenteraad waarin de raadsleden u vertellen over hun werk. Vanavond staat het thema wonen en werken centraal.

Hoe ziet de avond eruit?

Vanaf 19.30 uur bent u welkom in restaurant Leenders, Drechtdijk 9-11-15 in De Kwakel. U kunt dan al even kennismaken en praten met de aanwezige raadsleden.

Om 20.00 uur begint burgemeester mevrouw Berry Groen met een korte algemene toelichting op het programma van de avond en op enkele algemene zaken over het werk van een raadslid.

Vanaf 20.15 uur vertellen raadsleden in groepjes van twee wat hun werk als raadslid inhoudt. Zij doen dat aan de hand van de voorbeelden buurtbeheer, het beeldkwaliteitsplan openbare ruimte en de winkelvoorzieningen.

Vanaf 21.00 uur kunt u informatie halen bij diverse opgestelde informatiekramen. Van elke politieke partij is er een kraampje. Ook over de thema's "wonen en werken", "verkeer en vervoer" en welzijn, zorg en dienstverlening" is een informatiekraam aanwezig.

Volgende bijeenkomsten

De bijeenkomst op 7 april a.s. is de eerste in een serie van drie. De beide andere bijeenkomsten zijn op 15 april in de aula van de RK Scholengemeenschap Thamen en op 20 april in de raadzaal van het gemeentehuis. Op 15 april staat het thema "verkeer en vervoer" centraal"; op 20 april gaat het vooral over "welzijn, zorg en dienstverlening".

Aanvangstijd is steeds 19.30 uur. U bent van harte welkom! ^