Full Service pakket Mobiel Werken resultaat van uitgebreid onderzoek

07/04/2009 09:24

Internet Overal BV

Tilburg, 7 april 2009 - Internet Overal heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar wensen en eisen op het gebied van mobiel werken. Uit dit onderzoek bleek dat de kritische succesfactoren als support, installatie, databeveiliging vaak tot hoofdbrekens leiden.

Buitenshuis of buiten kantoor met een laptop werken brengt risico's met zich mee. E-mail is onbereikbaar, uw computer loopt een virus op of erger laptops die worden gestolen en dan is Leiden in last. Snel weer online zijn en doorgaan waar u was gebleven blijkt dan minder vlot geregeld, duur en vaak heel lastig omdat het terughalen van data nagenoeg onmogelijk is.

Waarom full service

Overal online zijn vraagt om een transparante en zorgeloze overgang van werkomgeving, het op en neer kunnen sturen van e-mail naar thuis en de zaak is daar een duidelijk voorbeeld van. Dit was een van de resultaten van het gebruikersonderzoek dat Internet Overal, een MVNE gevestigd in Tilburg heeft uitgevoerd.

Ruim 85% van alle werknemers werkt op een vrij onhandige manier thuis en onderweg. Onderhoud, beheer en beveiliging van werkplekken buiten het bedrijf blijft voor veel ondernemingen een uitdaging. Een ander aspect is de verloren tijd van ambulante medewerkers. Hier valt door mobiel te gaan werken nog veel winst te halen.

Om deze risico's weg te nemen biedt Internet Overal biedt klanten ter kennismaking een full service startpakket vanaf EURO 4,85 (excl BTW) per gebruiker per maand. Zie ook http://www.internetoveral.nl/startpakket

Dit Startpakket - Zorgeloos Mobiel Werken bestaat uit


- ICT support met service garantieafspraak


- Internet beveiliging (een set van 8 laptop security diensten)


- Een proefabonnement Online Backup tegen verlies van data


- Mobiel Internet met een internet dongel


- Installatie op de zaak of bij u thuis

Over Internet Overal

Internet Overal BV is - in jargon - een Mobile Virtual Netwerk Enabler (MVNE). Zij ontwikkelt, bundelt en verkoopt internetdiensten zowel aan de particuliere als de zakelijke markt. Internet Overal is een jong en dynamische organisatie, opgericht in 2007, actief op de markt sinds 2008.

Klanten kunnen naar behoefte via de website zelf een full service pakket samenstellen waarmee hij/zij thuis of onderweg zorgeloos mobiel kunnen werken. Dankzij een samenwerking met grote marktpartijen is Internet Overal in staat om in de vraag naar een integrale oplossingen op het gebied van mobiel werken te voorzien en haar diensten aan te bieden.

Voor bedrijven die geen tijd willen spenderen aan ICT of thuis- en telewerken willen uitbesteden biedt Internet Overal uitkomst. Dit dankzij ondermeer de support en installatieservices die op landelijke schaal worden verleend en de samenwerking met netwerk providers.





http://www.internetoveral.nl