Erasmus Universiteit Rotterdam

Benoemingen bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen en Eramus MC

Prof.dr. J.J. Bouma bijzonder hoogleraar Economische waardering en accounting voor duurzaam beheer van natuurlijke bronnen

Prof.dr. R.J. Stolker bijzonder hoogleraar Anesthesiologie, in het bijzonder onderwijs en opleiding

Prof.dr. J.J. Bouma is per 1 april 2009 benoemd tot bijzonder hoogleraar Economische waardering en accounting voor duurzaam beheer van natuurlijke bronnen in de Faculteit der Sociale Wetenschappen, vanwege de Vereniging Trustfonds EUR.
Jan Jaap Bouma (1966) studeerde Business Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde daar in 1995 met een proefschrift over strategisch milieumanagement bij industriële bedrijven. Naast aanstellingen bij de Universiteit van Gent en de TU Delft is Bouma sinds 1991 als universitair hoofddocent en voorzitter van het Erasmus Center of Sustainable Development and Management (ESM/capaciteitsgroep Milieukunde) aan de EUR verbonden. Het richtpunt van Bouma is het snijvlak van de economische wetenschappen en milieu- en watermanagement, waarbij onder andere de thema's strategisch milieumanagement en institutionele en economische dimensies van waterbeleid centraal staan.
Persoonlijke pagina en CV Bouma:
www.eur.nl/fsw/esm/medewerkers/homepage_of_profdr_janjaap_bouma/curric ulum_vitae

Prof.dr. R.J. Stolker is per 1 april 2009 benoemd tot bijzonder hoogleraar Anesthesiologie, in het bijzonder onderwijs en opleiding, in het Erasmus MC, vanwege de Vereniging Trustfonds EUR.

07 april 2009