Nederlandse Kano Bond


7 april 2009

Om de kanosport binnen gewest Noord meer te laten bruisen en verenigingen te ondersteunen is een speciaal kanostimulatieplan bedacht.
Een compleet sterrenteam van topcoaches gaat zich bezig houden met het geven van korte workshops¸ lezingen en clinics aan verenigingen binnen gewest Noord.
Er komen clinics voor wildwatervaren¸ freestyle¸ brandingvaren¸ slalomvaren¸ vlakwaterwedstrijd- en marathonvaren¸ sit-on en surfskivaren¸ groot water en zeekajakvaren¸ kanopolo¸ open kanovaren en effectiever peddelen voor toervaarders.
Door de activiteiten op verchillende niveaus aan te bieden¸ is de doelgroep niet alleen de geoefende vaarder die graag een stapje hogerop wil komen in zijn of haar discipline¸ maar ook de peddelaar die wel eens op verantwoorde wijze wil kennismaken met een andere tak van de kanosport.
De prijs per clinic is door sponsoring laag: voor 50¸- kunnen verenigingen kennis en ervaring van experts binnenhalen en hun leden beter¸ effectiever of enthousiaster laten peddelen. De verenigingen binnen het gewest kunnen zich aanmelden voor de clinics via gewestnoordnkb@gmail.com.

NKB Bondsbureau
Postbus 2656
3430 GB Nieuwegein
030 7513750 / info@nkb.nl
Copyright