Vetus


Vetus marex scheepsramen en windschermen (07 aPR 2009)

Naast het eigen welbekende VETUS programma van aluminium scheepsramen en windschermen, heeft VETUS nu ook de fabricage- en verkooprechten verworven van de Brabantse ramenfabrikant MAREX.

MAREX ramen kenmerken zich door een modern en stijlvol aluminium profiel, een superieure afwerking (evenals de VETUS ramen worden ook de MAREX aluminium profielen met de hand gepolijst alvorens te worden geanodiseerd) en een uitgebreid scala aan mogelijkheden: ze worden alle naar maat gemaakt en kunnen worden uitgerust met enkel of dubbel (isolatie)glas en met ronde of verstekhoeken in alle uitvoeringen: vast, klappend, schuivend, half zakkend of combi.

De fabricage van VETUS MAREX ramen geschiedt geheel volgens de CE richtlijnen en alle ramen worden geleverd met een individuele conformiteitverklaring. Er zijn vier verschillende versies leverbaar en met name de VETUS MAREX "Exclusief-lijn" vertegenwoordigt een wonder van vernuft bij een elegant design: over de volle lengte van het profiel is een zogenaamde koudebrug ingewerkt: een isolerende thermische onderbreking in kunststof die simpelweg voorkomt dat op het aluminium profiel aan de binnenzijde condens ontstaat. VETUS is er trots op een stuk Nederlands vakmanschap op het gebied van scheepsramen fabricage aan haar programma te hebben kunnen toevoegen.