Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 31 maart 2009 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris Th.v. Waes

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 24 maart 2009
2. Best.secr Uitnodiging zwemmarathon op 24/25 Beslissen wie gaat. Burg. opent en Weth. april aanstaande. Dekkers sluit.
3. OSZ-PZ Werving nieuwe gemeentesecretaris. 1. opdracht verstrekken aan Zeelenberg Management Akkoord. Select voor de begeleiding van de wervings- en selectieprocedure voor een nieuwe gemeentesecretaris conform offerte d.d. 3-3-2009; 2. de kosten dekken uit de post werving en selectie en een overschrijding van het budget in de Berap meenemen.


4. PBZ-BW Ollandseweg 148. 1. besluiten dat voor het uitbreiden van een kas, in Akkoord. principe een vrijstelling ex art. 19 lid 1 van de WRO wordt gevoerd; 2. a. besluiten dat voor het tijdelijk plaatsen van de unit voor tijdelijke medewerkers een procedure voor een postzegelbestemming wordt gevoerd; b. besluiten dat er voor deze ontwikkeling (vanwege de beperkt ruimtelijke impact) geen inspraakmogelijkheid wordt verleend, omdat met de openstaande mogelijkheden van zienswijzen en eventueel beroep, voor een ieder voldoende rechtswaarborgen bestaan. 3. besluiten dat voor de huidge units een gedoogbesluit wordt genomen.


5. PBZ-BW Koninginnelaan 141. Geen medewerking verlenen aan verkoop van grond en Wel medewerking verlenen en betrokkene sommeren de in gebruik genomen grond te volledige grondprijs hanteren. ontruimen.
6. SLZ Gescheiden inzameling 1. instemmen met de gescheiden inzameling van Akkoord. kunststofverpakkingen. kunststofverpakkingsmateriaal met ingang van medio juni 2009 dmv een h.a.h. inzameling en een brengfaciliteit op de milieustraat;




OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 31 maart 2009 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. 2. de opdracht hiervoor verstrekken aan Van Kaathoven Groep, conform de offerte van 25 maart 2009; 3. instemmen met de deelnemersovereenkomst in het kader van de Raamovereenkomst inzameling verpakkingsafval van huishoudens, zoals af te sluiten tussen gemeente en Nedvang.


7. SLZ IDOP Olland. 1. kennisnemen van het verslag van de dorpsavond IDOP Akkoord. Olland van 9 maart 2009; 2. instemmen met het concept raadsvoorstel m.b.t. vaststellen van het IDOP Olland.


8. SLZ-EVO Invulling makelaarsfunctie 1. de rol van de makelaarsfunctie toekennen aan het Akkoord; jaarlijks blijven maatschappelijke stage. vrijwilligerssteunpunt; afstemmen. 2. voor 2009 een bedrag van 6.490,-- beschikbaar stellen tlv de post incidenteel onvoorzien en deze bijramen op de eerstvolgende Berap. Met ingang van 2010 een bedrag van 12.000,-- opnemen in de begroting op de post "Welzijn Salus".


9. BEZ-HZ Intrekking stilleggingsbesluiten 1. stelleggingsbesluiten Lieshoutsedijk 37 en Akkoord. Lieshoutsedijk 37 ­ Schijndelseweg 50. Schijndelseweg 50 intrekken; 2. akkoord gaan met concept-brieven.

3.EZ-HZ
B Intrekken bouwvergunning op eigen Intrekkingsbesluit bouwvergunning Dommelrodelaan 57 Akkoord. verzoek. bekrachtigen. 4.EZ-HZ
B Toezichthoudende bevoegdheden. Dhr. Vlemminx, medewerker afd. Handhavingszaken, Akkoord. aanwijzen als toezichthouder op grond van de Alg. Wet bestuursrecht, Woningwet, Monumentenwet, APV, Wet bodembescherming, WRO, Wet milieubeheer en Drank en horecawet. 5.SZ
O Ontvangst gedecoreerden op Instemmen met het programma. Akkoord. Koninginnedag.
6.SZ-FDZ
O Archiefinspectie Brabants Historisch Kennisnemen van de rapportage. Akkoord. Informatie Centrum.
7.BZ-BW
P Incidentele kledingverkoop op landgoed Besluiten om aan Boelens te bevestigen dat incidenteel (2 Akkoord. Den Hulst, Hulst 10. keer per jaar) gedurende telkens maximaal 3 dagen kledingverkoop aan particulieren mag plaatsvinden vanaf het landgoed Den Hulst. 8.BZ-BW
P Jaarrekening 2008 Lokaal Ter kennisname aanbieden aan de raad. Akkoord. Volkshuisvestingsfonds.
9.LZ
S Juridische toets garantstelling Alles overziende wordt voorgesteld om beslispunt 2 van Akkoord.




OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 31 maart 2009 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Kunststichting realisatie kunstbruggen. het besluit van 25-2-2009 (te weten de voorwaarde dat de financiering van de bruggen door de Kunststichting is gewaarborgd) nader te preciseren door de toelichting dat aan deze voorwaarde alleen wordt voldaan indien voorafgaand aan het verstrekken van de opdracht door de gemeente door de Kunststichting de volledige aanneemsom op de gemeenterekening is gestort, dan wel een bankgarantie voor dit bedrag is verstrekt.
10.Z-EVO
SL Subsidie-aanvraag muziekevenement Het subsidieverzoek tbv een muziekevenement voor Akkoord. jongeren. jongeren op 16 mei a.s. te honoreren met een bedrag van 750,-- en deze kosten dekken uit de UPC-middelen.
11.Z-EVO
SL Deelname ReVUSS ondernemersdagen 1. kennisnemen van deelname aan de ReVUSS Akkoord. 2009. ondernemersdagen op 7 en 8 april; 2. kennisnemen van de voorgenomen bestuurlijke en ambtelijke vertegenwoordiging tijdens de beurs.