Gemeente IJsselstein


Ondertekening convenant Economisch Platform IJsselstein

Datum: woensdag 25 maart 2009

Het Economisch Platform IJsselstein wil met een structureel platform voor overheid en bedrijfsleven een bijdrage leveren aan het versterken van de economie in IJsselstein.

Ondertekening op dinsdag 7 april
In het platform zijn het bedrijfsleven, maatschappelijke instellingen en de gemeente vertegenwoordigd. Op dinsdag 7 april ondertekenen de partijen in het historisch stadhuis het convenant tot oprichting van het Economisch Platform IJsselstein.
Betrokken partijen
Partijen die ondertekenen zijn Vereniging Industrie en Handel IJsselstein (VIHIJ), Ondernemersvereniging De Baronie, Ondernemersvereniging De Clinckhoeff, Ondernemersvereniging Achterveld, Ondernemersvereniging Kasteellaan, Kamer van Koophandel Midden Nederland, MKB Regio Utrecht, VNO-NCW Midden Regio Utrecht, Koninklijke Horeca Nederland afdeling IJsselstein e.o., Rabobank Lopikerwaard, Zorgcentrum Ewoud, Caravanpark De Voormolen en Marktcommissie IJsselstein (CVAH). Namens de gemeente ondertekent portefeuillehouder Economische Zaken, wethouder Frans Cremer.

Programma
17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Opening door wethouder Frans Cremer
18.15 uur Ondertekening convenant
Aansluitend tot 19.30 de informele ondernemersbijeenkomst. Geen uitnodiging ontvangen?
Bent u ondernemer in IJsselstein en hebt u geen uitnodiging ontvangen voor de informele bijeenkomst? Neem dan contact op met Marleen Kalden via m.kalden@ijsselstein.nl of (030) 68 61 694, u ontvangt dan alsnog een uitnodiging.