Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Kinderfietsroute in Zeeuws-Vlaanderen

Domburg, 7 april 2009

In Zeeuws-Vlaanderen is een nieuwe fietsroute ontwikkeld speciaal voor kinderen. Dit is de tweede kinderroute die Routebureau Zeeland heeft uitgegeven. De routes leidt je langs diverse interessante plekjes in Zeeuws-Vlaanderen. Haaientanden zoeken in het zand, struinen in de Cletemspolder of terug in de tijd in Groede. Dit zijn nog maar een paar elementen die je tijdens deze fietstocht kan beleven.

De kinderroute heeft drie verschillende afstanden: 24,5 km, 13,9 km en 11,6 km. Voor zowel actieve als minder actieve fietsertjes is de route te fietsen. De route is pas echt helemaal af als je onderweg alle vragen weet op te lossen.

De thema fietsroutes zijn samengesteld op basis van het fietsroutenetwerk en te koop bij de VVV's in Zeeland. Voor het gehele knooppuntennetwerk zijn uitgebreide overzichtskaarten verkrijgbaar. Daarnaast zijn de routes verkrijgbaar via onze webshop, www.routesinzeeland.nl.

Routebureau Zeeland is onderdeel van Promotie Zeeland Delta, een samenwerkingsverband tussen de regionale Zeeuwse VVV's en de VVV Ouddorp aan Zee.

Informatie voor de redactie (