Ingezonden persbericht


Persbericht

Europ Assistance gaat verder op twee locaties

Met ingang van 1 april 2009 opereren de alarmcentrales van Europ Assistance en de VerzekeraarsHulpDienst vanuit twee vestigingen: Arnhem en Deventer. De bedrijfs- activiteiten van het kantoor in Amsterdam zijn per deze datum verplaatst naar de locatie in Arnhem. De bedrijfsverhuizing van Amsterdam naar Arnhem heeft betrekking op de reis- en zorgdienstverlening.

De complexe ondernemingsstructuur met drie zelfstandige vestigingen is ontstaan door verschillende fusies en overnames, die in de afgelopen 10 jaar hebben plaatsgevonden. Het kantoor Amsterdam vindt zijn oorsprong in 2002, als gevolg van een overname van de Omnicare Alarmcentrale door de VHD.

De directie van Europ Assistance heeft besloten om de activiteiten van de Amsterdamse vestiging te verhuizen naar Arnhem. Zij spreekt bewust van een bedrijfsverhuizing. Hoewel de deuren van het kantoor in Amsterdam zijn gesloten, blijft de dienstverlening op het gebied van reis en zorg onveranderd doorgaan en in de toekomst een belangrijk deel van de organisatie uitmaken.

Het directieteam, onder leiding van algemeen directeur Peter van der Sluis, acht de strategische beslissing noodzakelijk om de continuïteit van het bedrijf als geheel te verstevigen. Met twee van de drie vestigingen in het oosten van het land is het uit efficiëntieoverwegingen niet zinvol om de vertegenwoordiging in de hoofdstad aan te houden.


- Einde persbericht -



Ingezonden persbericht