Ingezonden persbericht


Speciaal voor starters en het MKB biedt Corel 3 licenties in 1 doos aan

Corel introduceert een Small Business Edition van de bekroonde CorelDRAW(TM) Graphics Suite

Maidenhead (VK) ­ 7 april 2009 ­ Corel Corporation (NASDAQ: CREL; TSX: CRE), een toonaangevende ontwikkelaar van grafische, digitale media- en productiviteitssoftware, introduceert de CorelDRAW(TM) Graphics Suite X4 Small Business Edition, die een aanzienlijke kostenbesparing tot wel 55%* oplevert. Deze nieuwste versie van de bekroonde grafische suite van Corel biedt het midden- en kleinbedrijf en starters waar voor hun geld. Zij mogen de software op drie afzonderlijke systemen installeren, waarmee ze zo overal over alle gereedschappen beschikken om professionele afbeeldingen en materiaal te maken. Deze CorelDRAW(TM) Graphics Suite X4 Small Business Edition is vanaf 10 april 2009 verkrijgbaar in het Nederlands voor een adviesprijs van ¤ 699,- excl. BTW.

CorelDRAW Graphics Suite X4 Small Business Edition voorziet bedrijven van alle vereiste tools om succes te kunnen behalen in moeilijke economische tijden:
* Gereedschappen die het sneller en gemakkelijker maken dan ooit om creatieve projecten aan te gaan, zonder de dure uitbesteding aan externe bureaus. Van pakkende logo's en borden tot prachtig marketingmateriaal, briefhoofden, visitekaartjes en in het oog springende webafbeeldingen.
* Ideaal voor bedrijven met meerdere gebruikers van grafische en ontwerpsoftware, omdat de drie licenties in één doos duidelijke meerwaarde bieden voor kleine bedrijven en starters die hun producten en diensten op betaalbare, maar een professionele manier willen promoten via marketing.
* Dankzij onze toonaangevende bestandcompatibiliteit wordt samenwerken gemakkelijk, terwijl de nieuwe kwalitatief hoogwaardige inhoud en studielessen de obstakels wegnemen voor professionele grafische illustratie, lay-out en digitale beeldbewerking. Daardoor wordt de 'workflow' snel, eenvoudig en efficiënt.
* Niet te missen upgrademogelijkheid voor bedrijven die een voorsprong willen nemen op de concurrentie dankzij de snelheid, kwaliteit en compatibiliteit. De vertrouwensband met huidige klanten is van vitaal belang voor Corel. Met deze nieuwe versie krijgen bedrijven, zoals kleine ontwerpbureaus met eerdere versies, de mogelijkheid om een upgrade uit te voeren, waarbij ze kunnen beschikken over een kostenbesparend aantal van drie installaties voor de prijs van één.

"CorelDRAW Graphics Suite heeft kleine bedrijven bijgestaan in hun succes tijdens de afgelopen 20 jaar. Nu ze onze hulp meer dan ooit kunnen gebruiken, kunnen ondernemers en bedrijven waar dan ook dankzij de Small Business Edition pakkend en effectief marketingmateriaal en andere zakelijke documentatie produceren", aldus Amanda Bedborough, uitvoerend Vice President van Corel.

Zij vervolgt: "Het huidige economische klimaat is uiterst onzeker, maar één ding kunnen we wel stellen: de succesvolle merken van morgen, overleven de huidige crisis. Met CorelDRAW Graphics Suite X4 Small Business Edition kunnen de starters van vandaag de succesvolle merken van morgen worden."

Naast de drie serienummers, bevat elk exemplaar CorelDRAW(TM) X4, Corel PHOTO-PAINT(TM) X4, Corel(TM) PowerTRACE(TM) X4, Corel CAPTURE(TM) X4, gedrukte documentatie, 10.000 hoogwaardige clipartafbeeldingen, 1000 digitale afbeeldingen in hoge resolutie, 80 professioneel ontworpen sjablonen en meer dan 1000 OpenType(TM)- en internationale lettertypen, waaronder 75 Windows(TM) Glyph List 4-lettertypen (WGL4).

Prijs en beschikbaarheid
CorelDRAW(TM) Graphics Suite X4 Small Business Edition is verkrijgbaar in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Spaans, Tsjechisch en Pools en is te koop vanaf 10 april 2009, voor een adviesprijs van ¤ 699,- excl. BTW.

*Op basis van de adviesprijs voor afzonderlijke licenties/dozen per 1 april 2009.