Ingezonden persbericht


Persbericht

Spetter, Spieter, Spater, peuters in het water
Nieuw bij Eurocamp: zwemles voor peuters

Amersfoort, april 2009 ­ Om peuters voor te bereiden op het grote avontuur dat 'zwemmen' heet, introduceert Eurocamp peuterzwemlessen voor haar kleine gasten, van 1 tot 5 jaar. Op vijf Franse Petit Paradis campings van Eurocamp is er in de periode van 20 mei tot 5 juli de mogelijkheid om een peuterzwemles te volgen. De lessen zijn gratis en gasten hoeven vooraf niet te reserveren.

Zwemles voor peuter én ouder
De zwemlessen van Eurocamp zijn gratis en de begeleiding is in handen van bevoegde zweminstructeurs. In de periode van 20 mei tot 5 juli wordt er twee keer per dag een half uur les gegeven (behalve op dinsdag). De zwemlessen zijn onderverdeeld in twee groepen: voor peuters van 1 tot 2 jaar en van 2 tot 5 jaar. De groepsgrootte hierbij is 6 tot 12 peuters met een begeleidende ouder.

Zwemdiploma slechts formaliteit
De zwemlessen zijn beschikbaar op vijf Petit Paradis campings in Frankrijk: drie in Bretagne en één in de regio's Dordogne en Languedoc. Het is niet nodig vooraf te reserveren. De peuters leren gedurende de zwemles om zich veilig te voelen in, en vertrouwd te raken met het water. Daarnaast worden de basisvaardigheden geleerd, waarmee het een goede voorbereiding is op het echte zwemdiploma. Met het certificaat dat de peuter na afloop krijgt kan hij vol trots en vertrouwen terugkijken op een spettervakantie!

Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op ruim 163 bestemmingen in Europa. Er wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent of een luxe chalet met een ruim overdekt terras. Op alle Europese campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis. Voor tieners biedt Eurocamp het programma Base: internationale animatie. Sinds kort biedt Eurocamp ook vakanties aan in de Verenigde Staten en Canada en werkt daarbij samen met de Amerikaanse kampeerspecialist KOA. Gasten verblijven dan in houten kabins of lodges.

Ingezonden persbericht