BizzWise Network start platform voor integere dienstverlening


BREDA, 20090407 -- In deze tijden van kredietcrisis en onbetrouwbare dienstverleners is er meer dan ooit behoefte aan integriteit en kwaliteit. Deze kernwaarden en het idee `small is beautiful' staan centraal bij het deze week startende BizzWise Network. Dit netwerk van ZZP'ers tot en met middelgrote MKB ondernemingen bestaat uit dienstverleners en hun klanten. ,,Niemand minder dan de klant zelf kan immers als beste resultaat en kwaliteit beoordelen,'' zegt mede-oprichter Hans Sommer. ¨De kracht van BizzWise.nl is transparante dienstverlening en een online webapplicatie waardoor het netwerk zichzelf steeds verder kan versterken.''

Kwaliteitswaarborgen, transparantie en gemak
Het netwerk wordt gevormd door een keur van gescreende dienstverleners die hun diensten aanbieden via één webapplicatie. Een periodieke digitale enquête onder eerdere afnemers bewaakt de kwaliteit. Diensten met slechte beoordelingen worden verwijderd. Klanten krijgen gratis toegang tot een eigen omgeving binnen de applicatie van waaruit zij real time inzage hebben in offertetrajecten, contracten, voortgang, kostenontwikkeling en facturen. Om het beoogde resultaat te bereiken kunnen klanten en dienstverleners elkaar instrueren en informeren via een interactieve projecten- en dossiermodule op netwerkniveau.

Samenwerking
"Naast kwaliteit en integriteit speelt samenwerking een belangrijke rol in het netwerk. Onderzoek heeft uitgewezen dat klanten steeds meer in netwerkstructuren denken en de één op één relatie terrein verliest. Daarom moeten bedrijven hun marketingstrategie aanpassen en via netwerken communiceren met de markt. Als solospeler laat je altijd marketingkansen liggen omdat het je als ZZP'er of MKB-bedrijf vaak ontbreekt aan kennis, budget, logistiek of mankracht. Intelligente samenwerkingsverbanden bieden een perfecte oplossing. Samen ben je sterker dan alleen. De webapplicatie faciliteert samenwerking tussen complementaire dienstverleners, waardoor klanten een totaalservice wordt geboden".

De diversiteit binnen het netwerk biedt inspiratie voor innovatie. De brede propositie zorgt voor cliëntenbinding. Door acquisitie op netwerkniveau besparen de aangesloten aanbieders op hun verkoopkosten, waardoor zij hun klanten scherpere tarieven kunnen bieden.

Voor ZZP'ers en MKB
Het BizzWise Netwerk gelooft in `small is beautiful' en selecteert vooral aanbieders uit het MKB; van ZZP'er tot middelgroot. Aangesloten bedrijven krijgen de beschikking over online bedrijfssoftware en een centrale incassomethodiek waarmee het betalingsrisico wordt verlaagd. Momenteel ligt de focus op expertises voor de zakelijke markt. Later dit jaar worden diensten voor de particuliere markt toegevoegd. Voor overkoepelende organisaties die hun eigen netwerk willen faciliteren, is de webapplicatie onder eigen label beschikbaar.

Besparing personeelskosten
In de webapplicatie is een innovatieve HRM- en arbeidsvoorwaardenmodule opgenomen met verbindingen en alerts naar betrokken partijen zoals intermediairs en vakspecialisten. Door de administratieve efficiëntie en de proactieve ondersteuning worden besparingen gerealiseerd in processen rondom werving en selectie, arbeidsvoorwaardenbeheer, ziekteverzuim, re-integratie en ontslagprocedures.

Geïnteresseerden kunnen zich informeren en aanmelden via www.bizzwise.nl