Syfact benoemt Mark Verberk tot Senior Account Executive EMEA


HILVERSUM, 20090407 -- Syfact International B.V., toonaangevend en wereldwijd software leverancier op het gebied van Enterprise Fraud & Compliance Management, benoemt Mark Verberk (40) tot Senior Account Executive. In zijn nieuwe functie gaat Verberk zich specifiek richten op het bieden van oplossingen op het gebied van Compliance - AML en Fraude.

"We zijn erg blij dat Mark ons team komt versterken en zijn er van overtuigd dat Mark, gezien zijn ervaring op het gebied van Enterprise Fraud Management, veel toegevoegde waarde zal hebben voor zowel onze klanten als ons bedrijf," zegt Arno Rood, Vice President Sales & Marketing EMEA.

Verberk is afkomstig van Fortis, waar hij de laatste jaren werkzaam was als Manager Informatiemanagement op het gebied van Compliance - AML en Fraude.
Verberk heeft daarvoor bij MeesPierson in Rotterdam diverse functies vervuld binnen Consultancy, Project Management, Global Application Management en Interim Business Information Management. Verberk studeerde Bedrijfskundige Informatica aan de HES in Rotterdam.

Over Syfact

Syfact is een toonaangevende wereldwijde aanbieder van innovatieve software oplossingen op het gebied van Enterprise Fraud & Compliance Management. Syfact voorziet veel grote en gerespecteerde financiële- en overheidsinstellingen, multinationals, toezichthouders, alsook opsporings- en inspectiediensten in innovatieve oplossingen op het gebied van Compliance, Governance en Corporate Security (in- en externe fraude).

Syfact heeft kantoren in Noord-Amerika en Europa. Indien u meer wilt weten: www.syfact.com.