Autokenner van het Jaar-verkiezing zeer succesvol


Vincent Bolt is Autokenner van het Jaar 2009

AMSTERDAM, 20090408 -- In een spannende show op de AutoRAI, die onder leiding stond van Bavo Galama, wist de 28-jarige Vincent Bolt de titel Auto Review Autokenner van het Jaar binnen te slepen. Vincent is in het dagelijks leven sales-advisor bij een Jaguar-dealer. De inspanningen van Vincent werden vorstelijk beloond: hij mag een jaar lang rijden in een Jeep Patriot. Deze werd ter beschikking gesteld door Chrysler Nederland B.V. Arjan Kropman, hoofdredacteur van Auto Review, reikte de hoofdprijs uit.

De race naar de finale begon op 15 januari, toen de voorrondes via internet startten. Na 10 weken wisten de beste kandidaten uit de Benelux een plek te bemachtigen in de finaleshow op de AutoRAI 2009. In een bikkelharde voorronde werden daar de beste 20 kandidaten geselecteerd. Van deze twintig belandden vijf kandidaten in de finale. Tijdens een schitterend gevecht gaf Vincent eens te meer blijk van zijn grote autokennis. In een nek-aan-nekrace wist hij overtuigend te winnen. Vincent mag zich nu een jaar lang Auto Review Autokenner van het Jaar noemen.

Arjan Kropman, hoofdredacteur Auto Review: "De verzorging door de RAI was geweldig. De sfeer was super, waardoor de stemming er meteen al goed in zat. In de finale was de spanning te snijden door de nek-aan-nekrace tussen Vincent en tegenkandidaat Lies. Het is ook geweldig om zoveel lezers van de Auto Review persoonlijk te kunnen ontmoeten. Dit smaakt naar meer."





Ingezonden persbericht