Mvix ondersteunt partners met gratis popcorn


AMERSFOORT, 20090407 -- Alhoewel grote groepen consumenten vele Megabytes aan digitale foto's, muziek en films op de PC hebben staan weten slechts weinigen dat het mogelijk is deze direct op de TV af te spelen. Mvix gaat daarom haar verkooppartners de komende periode ondersteunen met het geven van product demonstraties op de winkelvloer voor de consument. In het kader van `maak van je huiskamer een thuisbioscoop' wordt er tijdens de product demonstraties gratis popcorn uitgedeeld.

`Onze verkooppartners komen dagelijks in aanraking met vele consumenten die nog niet van het bestaan van Mediastreamers afweten', aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv. `Echter wanneer in 20 seconden wordt uitgelegd wat een consument met een Mediastreamer gaat doen, willen ze in negen van de tien gevallen er direct eentje hebben' vervolgt Appel. `Om onze verkooppartners op een ludieke wijze te ondersteunen en te helpen met deze uitleg geven wij de komende maanden vele product demonstraties op de winkelvloer. Tijdens deze demonstraties wordt gratis popcorn uitgedeeld zodat de consumenten alvast in de sfeer van een thuisbioscoop komen.' sluit Appel af.

De product demonstraties worden volledig door Mvix verzorgd. Op de website www.mvixbenelux.com is een agenda te vinden waarin exact staat aangegeven op welke data, tijdstippen en plekken de demonstraties zijn gepland. Verkooppartners kunnen zich aanmelden bij hun desbetreffende distributeur voor het aanmelden voor een product demonstratie.

Over Mvix Benelux bv
Mvix Benelux is de exclusieve importeur van Mvix producten voor de Benelux en de Nederlandse Antillen en is gevestigd in Kortenhoef. Mvix is onderdeel van Unicorn Information Systems gevestigd in Seoul, Zuid Korea. Zij ontwikkelt al meer dan 10 jaar in eigen huis kwalitatief hoogstaande netwerk en multimedia producten. Mvix staat voor eenvoud en gemak. Het sales en marketing kantoor van Mvix Benelux richt zich op heldere en duidelijke communicatie naar de consument en ondersteunt haar distributeurs en wederverkopers bij de verkoop en ondersteuning van Mvix producten aan haar klanten. Achter Mvix Benelux gaan tientallen jaren aan ervaring schuil op het gebied van verkoop, marketing en product ontwikkeling.