Gemeente Brummen


Informatiebijeenkomsten over De Voorlanden

(Oorspronkelijke publicatie datum: 28-03-2009)

In de periode van 23 maart tot en met 6 mei 2009 ligt het ontwerp Regionale Structuurvisie De Voorlanden van de Stedendriehoek ter visie. Over deze visie worden twee informatiebijeenkomsten gehouden, te weten op dinsdag 7 april in De Rank in Vaassen en een week later in het dorpshuis in Almen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De visie De Voorlanden maakt samen met de al eerder vastgestelde visie voor het bundelingsgebied (grofweg het gebied binnen de lijn Apeldoorn, Deventer en Zutphen) het ruimtelijk beleid voor de regio compleet. Beide documenten vormen samen het kader voor beleid en uitvoering op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling in de zeven gemeenten. De colleges van de gemeenten van de Stedendriehoek (Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst, Zutphen) hebben unaniem het ontwerp Regionale Structuurvisie 'De Voorlanden van de Stedendriehoek' vastgesteld en vrijgegeven voor ter visielegging. Het uiteindelijke document wordt in november 2009 vastgesteld.

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u meer informatie? Iedereen is welkom op één van de informatiebijeenkomsten waarbij zowel bestuurders als ambtenaren aanwezig zijn om het beleid nader toe te lichten. U kunt kiezen uit de onderstaande data en locaties:
- dinsdag 7 april 2009, 19.30-21.30 uur in De Rank in Vaassen, Torenstraat 15 in Vaassen of;

- dinsdag 14 april 2009, 19.30-21.30 uur in Ons Huis Dorpshuis, Dorpsstraat 37, in Almen.

Het ontwerp RSV De Voorlanden en de aanvulling op de RSV voor het Bundelingsgebied liggen t/m woensdag 6 mei 2009 ter visie in alle gemeentehuizen van de zeven Stedendriehoekgemeenten. Ook kunt u deze stukken raadplegen op www.regiostedendriehoek.nl.