Gemeente Sint-Oedenrode


Laatste wijziging op: 6 april 2009

Bedrijvenbeurs Revuss in Veghel ReVUSS

Dinsdag 7 en woensdag 8 april van 14.00 tot 21.00 uur Evenementenhal Sligro

De gemeente Sint-Oedenrode is aanwezig tijdens de Revuss in Veghel. Samen met de gemeenten Uden, Veghel en Schijndel staat de gemeente Sint-Oedenrode in de stand, waarin het thema bereikbaarheid en toegankelijkheid centraal staat. De uitstraling van de beurs voldoet volledig aan dit thema. Tijdens de beurs worden door de vier gemeenten spiegeltjes uitgedeeld Houd de gemeenten een spiegel voor en ieder uur is er een bestuurder van één van de vier gemeenten aanwezig om samen met de bezoekers van de stand in gesprek te komen.

Samenwerking

Sinds een aantal jaren vormen de Noordoostelijk Brabantse gemeenten Uden, Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode een hecht geheel, waar het gaat om de bevordering van het economisch welzijn. De logistiek gunstig gelegen vierhoek vindt in de A50 een uitstekende uitvalsbasis voor vervoer over de weg en is daarmee sinds jaar en dag een economisch groeigebied, reden temeer voor voornoemde gemeenten de handen ineen te slaan. Daarnaast is men niet te beroerd zichzelf én anderen tijdens de Revuss Beurs een spiegel voor te houden.

Laagdrempelig en toegankelijk

De gemeenten willen uitstralen dat ze laagdrempelig en toegankelijk zijn. Ze willen een informatie- en aanspreekpunt zijn voor bestaande en beginnende ondernemers en dragen dat op de beurs graag uit. In de stand is beide dagen ruime bemanning aanwezig, regelmatig zullen dus ook bestuurders aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en beleidszaken toe te lichten.

Gratis

De toegang van de beurs is gratis voor alle belangstellende ondernemers bij vertoon van uw visitekaartje. Behalve dat u contacten kunt leggen met de gemeenten is deze beurs uitermate geschikt om kennis te maken met de veelzijdigheid aan bedrijven uit de regio.

Burgemeester Wernerplein 1 5492 GD Sint-Oedenrode tel: 0413-481911 e-mail: info@sint-oedenrode.nl