Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

New Concentrate Technology
BISON INTRODUCEERT NEXUS® GLUE, DE LIJM VAN DE TOEKOMST

"De lijm van de toekomst", zegt Bison International. "Een revolutionair lijmconcentraat, dé oplossing voor alle reparaties in en om het huis." Maar: wát is er nu zo spannend aan Bison Nexus® Glue?

Voor de gemiddelde man/vrouw/senior/junior:
Nexus® Glue is een lijmconcentraat. Het combineert de kracht van contactlijm, de snelheid van secondelijm en de brede toepasbaarheid van alleslijm. Nexus® Glue lijmt alles, dé reparatielijm bij uitstek.

En voor de liefhebbers van de scheikundedoos:
Nexus® Glue is "newly developed, new concentrate technology - components partly include cyanoacrylate". Oftewel: opnieuw een geweldige technologische innovatie van de Bison-organisatie.

Eindsterkte: 50 kilo per cm2
Bison Nexus® Glue is een superconcentraat. Het zijn drie lijmen in één tube. Voor in iedere keukenlade, om direct bij de hand te hebben. Nexus® Glue lijmt erg krachtig (50 kilo per cm2), snel (vanaf twintig seconden tot enkele minuten) en is corrigeerbaar (makkelijk bij kleine onderdelen, de vingers plakken niet meteen aan elkaar!).

EUR 4,99
Nexus® Glue is zeer geschikt voor het snel repareren van bijvoorbeeld aardewerk en porselein. Maar ook voor een krachtige hobbyklus met bijvoorbeeld glas of piepschuim. Nexus® Glue lijmt vele flexibele, harde, poreuze of niet-poreuze materialen en onderdelen. Ook metaal, hout, leer, rubber, papier en karton zijn geen probleem. De consumenten adviesprijs bedraagt EUR 4,99. Nexus® Glue is vanaf de tweede week van april verkrijgbaar bij supermarkt en bouwmarkt.

Samengevat

· Transparant concentraat voor alle reparaties in en om het huis.
· Lijmt snel, maar niet zo snel dat het vingers direct aan elkaar lijmt.
· Corrigeerbaar. Makkelijk voor het passend lijmen van kleine onderdelen.
· Handige doseertuit; de lijm is helder en druipt niet van verticale oppervlakken af.
· Eindsterkte verbinding: 50 kilo per cm2.

Voor meer informatie: www.bison.nl