Opsporingsbericht : vermissing Willy Cools (65) uit Oostende

07/04/2009 13:25

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings te Brugge - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Brugge vragen te willen uitkijken naar Willy COOLS, een man van 65 uit Oostende.

Willy COOLS (foto) was op dinsdagavond 20 januari 2009 opstap met een vriend. Ze brachten samen de avond door in de kantine van een schietclub en vervolgens in café 't Valentientje in de Zandvoordestraat in Oostende.

Een getuige zag de mannen even na middernacht het café verlaten. Ze vertrokken met een groene Hyundai Excel met nummerplaat 46G31 (foto).

Rond half 2 's nachts zag een getuige de wagen staan op de A18 richting Calais, in de bocht van de afrit Gistel. Zijn vriend bevond zich nog in de wagen, maar van Willy ontbreekt ieder spoor.

In de wagen werden wel het polshorloge en een ring van Willy gevonden, wat er op wijst dat hij zeker in het voertuig moet hebben gezeten. Wat er verder is gebeurt blijft voorlopig een raadsel.

Willy COOLS is normaal gebouwd en 1.80 m lang. Hij heeft kort verzorgd grijs haar en een grote grijze snor. Hij droeg een lange donkerblauwe overjas, een donkere broek en een marinepet.

Hebt u de vermiste gezien of weet u waar hij verblijf, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119 of mail naar opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie in de rubriek "vermist".

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel