Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Compact, licht, en zijde zacht
Praktisch op reis met de 'Travel Towel' van Care Plus®

Almere, april 2009 - Tropenzorg® dé specialist en marktleider op het gebied van gezond en veilig reizen, biedt ook voor de praktische reiziger de ultieme reisbenodigdheden aan. Een van deze reisbenodigdheden is de reishanddoek van Care Plus®. Een travel handdoek voor optimaal comfort dankzij de compacte vormgeving en het lichte gewicht. Deze 'Travel Towels' zijn daardoor de perfecte reisgenoot voor zowel een korte citytrip als een verre zomerbestemming.

Optimaal gebruikscomfort
De Care Plus® Travel Towel is ideaal voor elke reis die er gemaakt wordt. Dankzij de compacte vormgeving en het lichte gewicht is deze handdoek ideaal om mee te nemen in je koffer, tas, rugzak of backpack! Er is gebruik gemaakt van een revolutionair microvezel waardoor de handdoek zijdezacht aanvoelt; dit draagt bij aan een optimaal gebruikscomfort. Daarbij is het absorberende vermogen van de Travel Towel meer dan zeven maal zijn eigen gewicht en worden de handdoeken geleverd in een handige ventilerende foedraal.

Prijs & verkrijgbaarheid
Tropenzorg' Care Plus® producten zijn verkrijgbaar bij apotheek, drogisterij en de betere buitensportzaken. De Care Plus® Travel Towel is leverbaar in drie verschillende afmetingen en is verkrijgbaar vanaf ¤9,95.

Over Tropenzorg en Care Plus®
Tropenzorg is al sinds 1992 dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. Het is de enige organisatie gespecialiseerd in adviezen, lezingen, opleidingen die bijdragen aan de gezondheidsbescherming van reizigers. Deze kennis wordt gebruikt bij het ontwerpen en maken van de producten onder de naam Care Plus®. Deze producten zijn er niet alleen voor wie verre, tropische reizen maakt. Ook voor de vakantieganger in Europa of gewoon thuis in Nederland zijn diverse Care Plus® producten zeer nuttig en soms zelfs onmisbaar. Op www.tropenzorg.eu vind je meer informatie over Tropenzorg, het assortiment en reis- en gezondheidsadviezen, zoals up-to-date informatie over heersende ziektes in het buitenland. De uitgebreide serie producten van Care Plus® beschermt je tegen o.a. stekende insecten, de zon, slechte hygiënische omstandigheden en vervuild drinkwater. Op www.careplus.eu vind je alle informatie over de producten.



Ingezonden persbericht