Vereniging van Recreatieondernemers Nederland


PERSBERICHT

Driebergen, 7 april 2009

HTC Advies eerste sponsor RECRON- project Gastvrij Nederland

Joep Thönissen, directeur van RECRON, brancheorganisatie voor ondernemers in de recreatiesector en Stefan Kraft van Ermel, directeur HTC Advies ondertekenen vandaag een sponsorcontract voor het RECRON-project Gastvrij Nederland. HTC Advies is een adviesbureau voor Horeca, Catering en Recreatiebedrijven en al lange tijd een RECRON TOP Adviseur. Nu is HTC Advies de eerste officiële sponsor van Gastvrij Nederland.

HTC Advies zorgt voor het uitvoeren van extra onderzoek voor het project Gastvrij Nederland. Gastvrij Nederland is een innovatieproject van RECRON dat ondernemers helpt bij het creëren van dé ultieme vakantiebeleving voor de vakantieganger. Het project is gebaseerd op eerder uitgevoerd onderzoek naar de vakantiebeleving van Nederlandse gasten. HTC Advies zal zich gaan richten op de aanbodzijde van vakanties in Nederland. Voor HTC Advies is dit een uitgelezen kans om haar kennis en ervaring op recreatiegebied te profileren. " HTC Advies wil graag haar naam verbinden aan het sterke merk RECRON en met name aan het innovatieve project Gastvrij Nederland. Op deze manier kunnen we onze expertise in de recreatiesector bewijzen!", aldus Stefan Kraft van Ermel. Joep Thönissen meldt: "RECRON is heel blij met deze sponsor die het project extra verdieping zal bieden door het uitvoeren van onderzoek."

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. De brancheorganisatie vertegenwoordigt ongeveer 2.000 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagattracties, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna's.


---


Noot voor de redactie (