Politie Limburg-Noord

Negentienjarige jongen uit Roermond vermist


Datum: 7-04-2009
Tijd bericht: 15:49
Plaats: Roermond
Sinds zondagochtend 05:00 uur wordt de 19-jarige Randy van der Beek uit Roermond vermist. Zaterdagavond is de jongen samen met een vriend op stap geweest in "Cheetah" in Duitsland. Nadat Randy die nacht zijn vriend thuis had afgezet, is hij met zijn paarse VW Polo richting huis gereden. Hier is hij echter nooit aangekomen.

Randy is 1.70 - 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en een blanke huidskleur. Hij heeft donkerbruine ogen, kort, donkerbruin haar en opvallend smalle bakkebaarden. Randy heeft op zijn rechter wang een pigmentvlek en een geheelde brandwond op zijn rechter schouder en rechter knie. Randy droeg die nacht een blauwe spijkerbroek met daaronder witte Nike schoenen met groene veters, een grijs/zwart T-shirt en een zwarte Nike-cap. Randy had in beide oren een oorbel en droeg een gouden ketting met daaraan een gouden trouwring bevestigd. De auto van Randy is een uitgebouwde, paarse Volkswagen Polo met een dubbele sportuitlaat.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de verdwijning van Randy van der Beek en vraagt mensen die Randy zien of gezien hebben, of zijn auto onlangs nog hebben gezien, contact willen opnemen via 0900-8844.

Voor een foto van Randy van der Beek verwijzen wij u graag naar www.politie.nl/limburg-Noord