Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Registratie geopend voor Red Hat Summit en JBoss World

Amersfoort, 7 april 2009 -- Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), marktleider in opensourceoplossingen, kondigt aan dat de registratie is geopend voor de Red Hat Summit en JBoss World. Beide evenementen vinden plaats van 1 tot 4 september, 2009 in het Hilton Chicago. Deelnemers die registreren voor 6 juli profiteren van korting.

Red Hat Summit en JBoss World brengt engineers, besluitvormers, ontwikkelaars en leden van de opensourcecommunity samen om ze te informeren over de laatste opensourceontwikkelingen. Tijdens het event kunnen deelnemers discussiëren met engineers die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de Red Hat opensourcetechnologie. Voor de eerste keer vindt JBoss World en Red Hat Summit op één locatie plaats.

'Ik kijk ernaar uit innovatieve opensourceoplossingen te delen en om samen te werken met onze klanten, partners en de community', zegt Paul Cormier, executive vice president en president, Products and Technologies bij Red Hat. 'In dit uitdagend economisch klimaat is het essentieel voor organisaties om met het IT-ecosysteem kosten te besparen en voordeel te behalen ten opzichte van de concurrent. Visionaire inleidingen, praktijkgerichte sessies, netwerkmogelijkheden, partner displays en klantreferenties bieden deelnemers de benodigde informatie om effectief en efficiënt te groeien.'

Er zijn vier workshop sessies:
ü Open source voor CIO's en IT Directors
ü What is New, What is Next
ü Carving out Costs
ü Decoding the Code.

Er zijn verschillende kortingsperscentages voor bezoekers: 25 procent korting voor personen die vroeg registreren, 30 procent korting voor alumni, groepen, voor overheidspersonen en mensen van universiteiten. De registratie biedt toegang tot alle conferentiezittingen van beide events, omvat alle conferentiemaaltijden en de netwerkevents.

Tot 31 mei 2009 accepteert Red Hat nominaties voor de 2009 Innovation Awards. De Innovation Awards zijn opgericht om bedrijven en individuele personen te honoreren die een leidende positie hebben ingenomen en innovatieve oplossingen hebben bedacht en ingevoerd. Tijdens Red Hat Summit en JBoss World worden de winnaars erkend. Kijk voor meer informatie over de 2009 Innovation Awards, op: http://www.redhat.com/promo/summit/2009/awards/.

Voor registratie of meer informatie over Red Hat Summit en JBoss World, zie: www.redhat.com/summit or www.jbossworld.com.

Over Red Hat, Inc.
Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensourceoplossingen. Naast het hoofdkantoor in het Amerikaanse Raleigh (NC) heeft Red Hat ruim 65 vestigingen over de hele wereld. CIO's hebben Red Hat in het CIO Insight Magazine Vendor Value-onderzoek voor de vijfde maal op rij verkozen als een van de beste leveranciers van enterprise software De organisatie biedt hoogwaardige en betaalbare technologie met haar besturingssysteemplatform, Red Hat Enterprise Linux. Het platform wordt gecombineerd met applicaties en management en Service Oriented Architecture (SOA) oplossingen, waaronder de JBoss Enterprise Middleware Suite. Red Hat biedt haar klanten wereldwijd ondersteuning, training en consultancy via hooggekwalificeerde partners. Kijk voor meer informatie op: www.redhat.com.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Anke van Heerebeek
T +31 (0)20 421 0565
E anke@l-dj.nl