Gemeente Zandvoort


Gemeente Zandvoort start met nieuwe arbeidsmarktcampagne

Vanaf deze week laat gemeente Zandvoort een nieuw gezicht zien op de markt van het werven en selecteren van personeel. Helemaal onderaan een uitgewerkt voorbeeld, toegesneden op een actuele vacature.

Beeld en belofte
'Verdien je sporen bij ons' nodigt de badplaats voortaan werkzoekenden uit. Het beeld dat erbij hoort een man -op de rug gefotografeerd- wandelt met ferme tred richting Zandvoort. De belofte: bij de gemeente Zandvoort doe je werkervaring op die telt'. De sporen van zijn voeten zichtbaar in het strand. De badplaats wordt duidelijk gemarkeerd door de markante Palace-flat, zichtbaar aan de einder. Niet alleen presenteert de gemeente zich met een nieuw beeld en een nieuwe belofte maar ook gaat de gemeente op een andere manier te werk. Voortaan kort en bondig in de kranten en bladen, onder verwijzing naar de eigen website, waar alle informatie heel uitvoerig wordt gegeven.

Waarmaken
Concept en copy zijn van de hand van de Haarlemse studio Naskin. Interne begeleiding Ton van Heemst en Masha Vellinga.Ton van Heemst, woordvoerder Gemeente Zandvoort: 'Die belofte maken we waar. Zandvoort is een leuke en ook actieve gemeente waar velen gewoon heel goede werkervaring opdoen en hebben opgedaan.'

Hieronder een overzicht van de advertenties die uitgezet zijn:
- Beleidsmedewerker Verkeer & Vervoer - Volkskrant, zaterdag 28 maart
- Medewerkers Nieuwe Werken/Wegen/Riolering, www.bouwvacatures.nl