( BW)(CA-PEPLINK) Peplink introduceert zakelijke 3G load balancing

Business Editors

MOUNTAIN VIEW, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)--Apr 06, 2009-- Nieuw product voorziet mobiliteitstoepassingen van marktleidende internet load balancing en failover-technologie

Peplink, een pionier op het gebied van oplossingen voor internet link load balancing en failover, heeft vandaag het uitbrengen van haar Balance 20W mobiele load balancing-router bekendgemaakt. Peplinks innovatieve nieuwe product zorgt voor betrouwbaar internet op mobiele en afgelegen locaties waar dat momenteel niet mogelijk is.

Betrouwbaar internet op elke locatie

Balance multi-WAN routers van Peplink bieden gebruikers de mogelijkheid meerdere internetdiensten van verschillende providers eenvoudig met elkaar te combineren. Niet alle locaties beschikken echter over meerdere landlijnproviders. De Balance 20W lost dit probleem op door gebruik te maken van een supersnelle 3G internetdienst als tweede WAN-verbinding. Hiermee krijgen gebruikers een hogere snelheid door load balancing en kunnen beschikken over betrouwbaar internet op plaatsen waar dat voorheen niet mogelijk was.

"3G is eenvoudig verkrijgbaar en is de beste secundaire verbinding geworden voor zakelijke en mobiele gebruikers die een grotere bandbreedte en betrouwbaarder internet nodig hebben", aldus Keith Chau, algemeen directeur van Peplink. "Gebruikers die al zijn geabonneerd op een bestaand 3G serviceplan kunnen met de Balance 20W gebruikmaken van de dienst wanneer ze niet onderweg zijn. Mobiele professionals in verafgelegen vestigingen, maar ook de transport- en zeevaartsector, kunnen eenvoudigweg een extra 3G service toevoegen aan hun huidige VSAT-verbinding voor load balancing en failover."

De Balance 20W mobiele load balancing-router van Peplink biedt de betrouwbaarheid van internet die u nodig hebt, waar u ook werkt: thuis, op kantoor of zelfs op een schip. Met de uitbreiding van cloud computing verplaatsen klanten de toepassingen die ze binnen hun onderneming gebruiken meer en meer naar het internet, waardoor voortdurend contact met internetdiensten essentieel is. De toegenomen betrouwbaarheid van internet die door Peplink wordt bereikt, stelt klanten in staat op elk willekeurig tijdstip, op elke locatie, en met absoluut vertrouwen, verbinding te maken met hun internetdiensten.

Beschikbaarheid

De Peplink Balance 20W is direct beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de Peplink Balance 20W multi-WAN router en het volledige productassortiment van Peplink op www.peplink.com.

Over Peplink

Peplink is de marktleider op het gebied van ontwikkeling van oplossingen voor internet load balancing en failover. De Balance dual-WAN en multi-WAN routers hebben de betrouwbaarheid van internet vergroot voor bedrijven, waardoor de prestatie beter is en kosten worden bespaard. Balance-routers van Peplink worden over de hele wereld gebruikt en helpen duizenden bedrijven in verbinding te blijven met het internet en de productiviteit te vergroten. Informatie over Peplink vindt u op: http://www.peplink.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Peplink
Tim Simdorn, +1-650-450-9667 (Amerika’s)
tsimdorn@peplink.com
Matthew Chan, +852-2990-7625 (Internationaal)
matthewc@peplink.com