Gemeente Harenkarspel


Commissie Maatschappelijke Zaken
---

Dinsdagavond 7 april 2009 vergadert de commissie Maatschappelijke Zaken (MZ) in het gemeentehuis aan de Oostwal in Tuitjenhorn. De vergadering begint om 19.30 uur in de grote commissiekamer 013 bereikbaar via ingang avondgebruik aan de Delftweg. De vergadering wordt geleid door voorzitter K. Francis, is openbaar en dus toegankelijk voor een ieder. Burgers die willen inspreken, kunnen zich tot een half uur voor de vergadering aanmelden bij de raadsgriffier.

Enkele onderwerpen op de agenda zijn:


1. Opening

2. Spreekrecht burgers

3. Vaststellen van de agenda

4. Vaststelling besluitenlijst openbare vergadering raadscommissie MZ van 24 februari 2009

5. Voorstel tot vaststellen van C niveau als norm voor frisse school, beschikbaar stellen extra budget voor binnen- en buiteninrichting en informatie over voortgang bouwproces brede school De Hoge Akker
6. Ingekomen stukken gericht aan de raad ter advisering via de raadscommissie: ter afdoening college: a. brief van VV Hollandia T met aanvraag uitbreiding trottoir en verbetering entree sportpark De Kuil; b. brief van ISD KvNH over Wmo en knelpunt legitimatiebewijzen; c. brief GGD Hollands Noorden over wijziging programmabegroting 2009.

7. Mededelingen en stukken ter inzage in het kader van de actieve informatieplicht van het college: a. Voortgangslijst; b. Toezeggingenlijst raad en raadscommissie wat betreft MZ onderwerpen met gelegenheid hierover aan portefeuillehouders vragen te stellen. Stukken ter inzage: a. brief Stichting Welzijn Ouderen Harenkarspel over verslag preventief huisbezoek; b. rapport IGZ inzake analyse gezondheidstoestand voor 4 preventie speerpunten

8. Rondvraag en sluiting

De volledige agenda is te vinden op de website www.harenkarspel.nl in de rubriek gemeentebestuur onder Agenda commissies.

Het wapen van de gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600