FloraHolland


FloraHolland Spring Fair in Aalsmeer laat lente goed beginnen

FLORAHOLLAND AALSMEER, 26 maart 2009 (persbericht) - De sierteeltsector maakt zich na een koude winter op voor het voorjaar. FloraHolland ondersteunt dat door op woensdag 8 en donderdag 9 april in Aalsmeer de FloraHolland Spring Fair te organiseren. De FloraHolland Spring Fair, een handelsbeurs voor exporteurs, staat met name in het teken van voorjaarsproducten.

Meer dan 120 aanvoerders presenteren in eigen stands een breed assortiment kamer- en tuinplanten. Er is een productplein, dat gevuld is met specifieke voorjaarsproducten als perkgoed en boomkwekerijproducten. In `Kijk & Vergelijk'-presentaties is extra aandacht voor bloeiende planten als Dendrobium, Pelargonium grandiflorum en Hibiscus. Ook vindt de bezoeker hier de seizoensproducten Bougainvillea, Mandevillea, Fuchsia en boomkwekerijproducten als Lavandula en Ceanothus. De Persoonlijke Verkopers van FloraHolland Connect presenteren hun actuele aanbod op een eigen monsterplein. Alle planten op de beurs zijn direct te bestellen.

Inloopseminars
Kopers en kwekers die benieuwd zijn naar de laatste ontwikkelingen in de vier belangrijkste afzetregio's voor kuip- en perkplanten, kunnen deelnemen aan de inloopseminars op het cateringplein. Op donderdag 9 april worden zij geïnformeerd over de afzet in de vier belangrijkste afzetregio's voor voorjaarsproducten, te weten: Duitsland (09.30 uur), Groot-Brittannië (10.30 uur), Scandinavië (11.30 uur) en Frankrijk (12.30 uur).

Locatie en openingstijden
De FloraHolland Spring Fair in Aalsmeer is geopend op woensdag 8 en donderdag 9 april 2009. Locatie is het Logistiek Middelen Centrum van FloraHolland Aalsmeer. De openingstijden zijn van 08.30 tot 16.00 uur (woensdag) en van 08.30 tot 14.00 uur (donderdag).