Gemeente Hellevoetsluis


Buurtaanpak start ook in Nieuwenhoorn

Op verschillende plekken in de gemeente wordt samen met bewoners gewerkt aan een betere buurt met de zogenaamde buurtaanpak. In een gedeelte van de Struyten, Kulck-Noord en de Schrijnwerker is de buurtaanpak in volle gang. Bewoners spelen de hoofdrol en samen met hen worden de plannen opgesteld. Zij kennen hun buurt immers het beste. Hierbij gaat het bijvoorbeeld over parkeren, groen, spelen, verkeersveiligheid, samenleven in de buurt.

Begin april gaat de buurtaanpak ook van start in het oude gedeelte van Nieuwenhoorn. Op woensdag 8 april zal het startschot van de buurtaanpak gevierd worden tijdens een avond voor bewoners in buurtcentrum Oude Woelhoek. Zaterdag 11 april is er een wandeling door de buurt met bewoners, waarbij zij kunnen laten zien wat anders moet of beter kan. Op woensdag 15 april worden bewoners persoonlijk gevraagd om hun mening over de woonomgeving te geven via een enquête. Op strategische plekken in Nieuwenhoorn wordt een enquêteterras neergezet waar bewoners worden ondervraagd.

Meer informatie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Swart (tel. 0181-330351) of de heer M. van Briemen (tel. 0181-330401), aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

03/27/2009