Uitnodiging persconferentie Raad van State op 8 april 2009

01/04/2009 14:13

Raad Van State

De Raad van State nodigt vertegenwoordigers van de media graag uit voor de persconferentie ter gelegenheid van de presentatie van het Jaarverslag 2008.

De persconferentie vindt plaats op woensdag 8 april 2009 om 10.00 uur in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort (Frits van der Poelzaal), Lange Poten 10 in Den Haag.

Tijdens deze bijeenkomst presenteert mr. H.D. Tjeenk Willink, Vice-President van de Raad van State, zijn jaarlijkse Algemene beschouwingen. Ook besteedt hij aandacht aan de adviserende taak van de Raad van State in het afgelopen jaar. De Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, mr. P. van Dijk, gaat in op de rol van de Raad als hoogste bestuursrechter in 2008.

Maandag 6 april, vanaf 10.00 uur, kunnen vertegenwoordigers van de media een gedrukt exemplaar van het Jaarverslag 2008 en een persbericht onder embargo ophalen bij de afdeling persvoorlichting van de Raad van State op Lange Voorhout 3 in Den Haag.

Zij kunnen ook telefonisch of per mail een verzoek doen om deze stukken per post toegestuurd te krijgen. Deze kunnen echter pas op maandag 6 april worden verzonden. Zij moeten er dus rekening mee houden dat de stukken in dat geval op zijn vroegst op dinsdag 7 april in hun bezit zijn.

Op bovengenoemde stukken rust een embargo tot woensdag 8 april 2009, 10.00 uur.





http://www.raadvanstate.nl