Reclame Code Commissie

Symposium SRC

Agenda

De Stichting Reclame Code is regelmatig vertegenwoordigd op seminars om toelichting te geven op het zelfreguleringssyteem en de werkwijze van de Reclame Code Commissie. Hieronder vindt u een agenda van de evenementen waarbij Prisca Ancion, directeur van de stichting, deelnemers zal informeren over SRC en haar werkwijze.

8 april - VMT Klachtenmanagement: Hoe gaat de Reclame Code Commissie om met klachten over reclame-uitingen en met name wanneer de klacht betrekking heeft op de beperkingen bij het maken van reclame die de voedingsmiddelenindustrie zich via de Reclamecode voor voedingsmiddelen zelf heeft gesteld.

14 mei - VEA Derde Donderdag Klachtenspreekuur: Aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de reclamemaker wordt inzicht gegeven in de wet- en regelgeving op het gebied van reclame.

Organiseert u een seminar met betrekking tot reclame of wenst u uw organisatie nader te informeren over zelfregulering in reclame, dan kunt u contact contact opnemen met Jessica Bookelmann, Marketing & Communicatie Coordinator: 020-3013391 /
jessica.bookelmann@reclamecode.nl