Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


Alexander en Eendragtspolder ter inzage

Goedkeuringsbesluit peilbesluit polder Prins Alexander en Eendragtspolder ter inzage

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben bij besluit van 17 maart 2009, onder nummer PZH-2009-211315, goedkeuring verleend aan het besluit van de verenigde vergadering van 23 april 2008 tot vaststelling van het peilbesluit polder Prins Alexander en Eendragtspolder.

Het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en de bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken met ingang van de dag volgend op die van deze bekendmaking. U kunt ze tijdens kantooruren ook inzien bij de receptie van Schieland en de Krimpenerwaard, Maasboulevard 123 te Rotterdam.
* Goedkeuring peilbesluit (pdf)

* Toelichting (pdf)

Beroep

Op grond van artikel 151 van de Waterschapswet kunnen belanghebbenden tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten beroep instellen binnen zes weken met ingang van de dag volgend op die van deze bekendmaking.

Het beroep kan worden ingesteld bij:

Rechtbank 's-Gravenhage
sector Bestuursrecht
Postbus 20302
2500 EH Den Haag

(bezoekadres: Prins Clauslaan 60 te Den Haag).

Krachtens de Algemene wet bestuursrecht schorst het beroep de werking van het besluit niet. Degene die tegen dit besluit beroep aantekent, kan als onverwijlde spoed dat vereist, gelet op de betrokken belangen, een verzoek tot voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank 's-Gravenhage, sector Bestuursrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken, tel. 010 45 37 274.