Drenthe College


Description: Maandag 6 april verzorgde topkok Paul Fagel in de keuken van Drenthe College in Assen een workshop Vis & Seizoen voor koks. Op het menu stond o.a. zeeduivel, langoustines en jakobsschelpen. De workshop was georganiseerd door het Koksgilde; een vereniging voor koks in horeca en instellingen met 1750 leden.

Startpagina

Paul Fagel verzorgt workshop voor koksgilde bij Drenthe College Assen

Maandag 6 april verzorgde topkok Paul Fagel in de keuken van Drenthe College in Assen een workshop Vis & Seizoen voor koks. Op het menu stond o.a. zeeduivel, langoustines en jakobsschelpen. De workshop was georganiseerd door het Koksgilde; een vereniging voor koks in horeca en instellingen met 1750 leden.

Paul Fagel is een telg uit de beroemde gelijknamige restaurateurs familie. Zijn restaurant in Wijk bij Duurstede ontving een Michelin Ster. In juli 1993 vestigde Paul Fagel zich in Het Arsenaal in Naarden-Vesting met Restaurant Het Arsenaal en De Brasserie.

Docent Richard Karperien van Drenthe College: Helaas was de workshop alleen voor gediplomeerde koks en konden onze eigen leerling-koks niet deelnemen. Maar ik heb zelf actief deelgenomen aan de workshop, en zal mijn ervaringen uiteraard met mijn studenten delen.