KNHS


Nieuwe hoofdsponsor voor eventingruiter Tim Lips 8 april 2009
nieuwe hoofdsponsor tim lips

Tim Lips en Concrex Bedrijfsbouw richten vizier op Londen 2012

Met de contractondertekening van de sponsorovereenkomst tussen Dhr. William Holvoet van Concrex Bedrijfsbouw en Tim Lips, wordt een samenwerking aangegaan tot en met de Olympische Spelen in 2012.

"Hong Kong was voor mij een fantastische ervaring die naar meer smaakt. Topsport is erg kostbaar en ik ben dan ook al enige tijd op zoek naar een sponsor die net zo enthousiast is over Eventing en Topsport als ik zelf. Sportmarketing bureau Triple V heeft mij in contact gebracht met de firma Concrex Bedrijfsbouw die op zoek waren naar een persoonlijke manier van sponsoren en dit vertaald willen zien naar een aantal interessante relatie evenementen. Wij zijn met elkaar een overeenkomst aangegaan t/m de Olympische Spelen in 2012 en ik ga er alles aan doen om daar weer van de partij te zijn met Concrex Oncarlos of een ander paard", aldus een enthousiaste Tim Lips.

Voor Concrex Bedrijfsbouw is de sponsorovereenkomst een eerste kennismaking met de Eventingsport. William Holvoet, directeur van Concrex Bedrijfsbouw: "Wij zijn enthousiast geraakt door de Eventingsport en over de manier waarop de gehele familie Lips deze sport beleeft. Er is enorm veel toewijding en verantwoordelijkheid. Dit sprak ons erg aan. Juist in deze economisch onzekere tijden is het heel belangrijk dat je als ondernemer vooruit durft te denken. Wij willen onze relaties het gevoel geven dat zij meer voor ons zijn dan alleen maar zakelijke klant. We streven ernaar om de gehele sportieve weg van Tim en zijn paarden inclusief de finish in Londen 2012 met een diverse groep relaties en vrienden samen te beleven. Voor onze medewerkers is het goed om te zien hoe een topsporter als Tim Lips om gaat met het bereiken van topprestaties maar ook met bijvoorbeeld teleurstelling of tegenvallende situaties. Daar kunnen wij in het bedrijfsleven vast iets van opsteken en ons voordeel mee doen".

Over Concrex Bedrijfsbouw
Concrex Bedrijfsbouw is een jong dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Geldermalsen. Concrex ontwerpt zelf of in nauwe samenwerking met architecten, bouwt en combineert verscheidene toepassingen en uitvoeringen van prefab beton zoals glad, uitgewassen, gezandstraald, gezuurd en gepolijst beton met duurzame materialen als zink, koper, hout, aluminium en glas.