Saxion Hogescholen
BR>

wo 08 april 2009

Goede scores deeltijdstudies Saxion in eerste Keuzegids


Maak een afspraak voor een gesprek op maat over deeltijdstudie

De Keuzegids Hoger Onderwijs*, die gisteren is verschenen, heeft dit jaar voor het eerst deeltijdopleidingen beoordeeld. Saxion biedt diverse deeltijdopleidingen aan. De opleidingen Bedrijfskundige Informatica in Deventer en Management, Economie en Recht in Enschede zijn als beste beoordeeld, evenals de Lerarenopleiding Maatschappijleer van Saxion Next** in Deventer. De opleidingen Bedrijfseconomie in Enschede en in Deventer eindigden op de tweede, respectievelijk derde plaats.

Afsprakenavonden

Voor geïnteresseerden in deze goed beoordeelde deeltijdopleidingen en in alle andere deeltijdstudies en -cursussen organiseert Saxion speciale afsprakenavonden. De afsprakenavonden vinden plaats op dinsdag 21 april in Deventer en donderdag 23 april in Enschede van 17.00 tot 20.00 uur. Met deze afsprakenavonden wil Saxion haar potentiële deeltijdstudenten en cursisten op maat bedienen, door een persoonlijk gesprek met iedere geïnteresseerde te voeren. Geïnteresseerden kunnen zich via de website aanmelden voor een gesprek op maat tijdens een van deze afsprakenavonden.

Het voeren van zo'n persoonlijk gesprek is met name interessant voor mensen die hun carrièreperspectief willen vergroten en eventueel naast hun werk een beroepsopleiding of praktijkgerichte cursus willen volgen. Saxion biedt een breed palet aan deeltijdbachelors, post-hbo, masters, cursussen en Associate degrees.

Via deze site kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een gesprek op maat of voor een van de groepsvoorlichtingen. Saxion presenteert zich naast opleider ook als werkgever en het is mogelijk een gesprek op maat te voeren over Erkennen Verworven Competenties (EVC).


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Admiraal van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, telefoon 053
- 487 16 31.

Vriendelijk verzoek: aangezien geïnteresseerden zich dienen aan te melden vragen wij u deze informatie nu alvast te publiceren.


* Bron: Keuzegids Hoger Onderwijs 2009 Deeltijdstudies, Stichting HOP in Leiden: www.keuzegids.org

** Saxion Next: particuliere hogeschool, onderdeel van Saxion