Gemeente Coevorden

Werken aan een vitaal platteland in Coevorden. Doet u mee?

De gemeente Coevorden werkt aan een leefbaar en vitaal platteland. Wethouder Jetty Remmelts zet zich enthousiast in voor het project Buitengewoon Platteland. "Samen met de inwoners van het platteland wil de gemeente plannen ontwikkelen om het buitengebied in de gemeente leefbaar en aantrekkelijk te houden. Daarbij is uw inzet heel hard nodig!"

Wilt u actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van het Buitengewone Platteland in de gemeente Coevorden? Bent u geïnteresseerd in de ruimtelijke plannen voor het platteland? De vier deelgebiedcommissies die hiervoor zijn ingesteld, zoeken enthousiaste en betrokken mensen die een actieve rol willen vervullen in het project. De deelgebiedcommissies ontwikkelen plannen voor het platteland; samen met de gemeente zorgen ze er vervolgens voor dat deze ideeën ook uitgevoerd worden.

U kunt het profiel van de deelgebiedcommissieleden vinden op de website www.buitengewoonplatteland.nl. Daar vindt u ook alle informatie over het project.

Meer informatie aanvragen of een afspraak maken kan ook. Neem dan contact op met Len van Rosmalen, contactpersoon Buitengewoon Platteland bij de gemeente Coevorden. Telefoon 0524 - 598 118 of email: lvanrosmalen@coevorden.nl.

indeling deelgebieden Buitengewoon Platteland

Deelgebied 1 bestaat uit de dorpen Sleen, Noord-Sleen, Erm, Schoonoord, De Kiel, Wezuperbrug, 't Haantje en het tussenliggende gebied.
Deelgebied 2 bestaat uit de dorpen Aaalden, Zweeloo, Oosterhesselen, Gees, Wezup, Benneveld, Meppen en het tussenliggende gebied. Deelgebied 3 wordt gevormd door het zuidwestelijke deel van de gemeente Coevorden en bestaat uit de dorpen Geesburg, Dalerpeel, Nieuwe Krim, Steenwijksmoer en het tussenliggende gebied. Deelgebied 4 ligt in de zuidoosthoek van de gemeente Coevorden. De dorpen Dalen, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Wachtum, Holsloot, Den Hool, Schimmelarij en het omliggende gebied vormen samen het deelgebied.