Gemeente Zevenaar


Week 15

RICHTLIJNEN EN NOTA A15
Op 9 maart 2009 hebben de ministers van VROM en VenW de Richtlijnen A15 'Betere bereikbaarheid door een robuust wegennetwerk in de regio Arnhem - Nijmegen' en de Nota van Antwoord op de inspraakreacties vastgesteld. De richtlijnen zijn een vervolg op de in mei vorig jaar gepubliceerde Startnotitie. In de Richtlijnen wordt aangegeven welke aspecten in het op te stellen milieueffectrapport beschreven en beoordeeld moeten worden.

Inzage
De Richtlijnen en de Nota van antwoorden zijn tijdens openingtijden in te zien bij de balie Ruimte. U kun de stukken ook downloaden via www.ViA15.nl

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier graag gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u s.v.p. plastic folies verwijderen? Papier van bedrijven wordt niet meegenomen.

Datum

Plaats

Inzamelaar

Woensdag 8 april

Schaapsdrift, De Horst, Bloemenkamp, 't Grieth, flats Bergvrede

schutterij Sint Andreas

Woensdagavond 8 april

Heerenmäten + gedeelte Methen

harmonie Sint Franciscus

Donderdagavond 9 april

Stegeslag/Roodwilligen

carnavalsvereniging

Schuumkoppen

Zaterdag 11 april

Oud Zevenaar

harmonie Sint Martinus

Zaterdag 11 april

Ooy/Zuidspoor

carnavalsvereniging

Schuumkoppen

Dinsdagavond 14 april

Lentemorgen 1/Zonegge 7-14

carnavalsvereniging Griethtreejers

Dinsdagavond 14 april

i.v.m. Pasen

Methen (grootste gedeelte)

SDZZ

Woensdagavond 15 april

Babberich

drumfanfare Sint Jan

VERGADERINGEN

Raadscommissies
Kijk hier voor de agenda van de openbare vergadering van de raadscommissie RUIMTE op WOENSDAG 8 APRIL 2009 in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur.

Kijk hier voor de agenda van de openbare vergadering van de raadscommissie MIDDELEN op DONDERDAG 9 APRIL 2009 in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur.

Wijkteam Zevenaar-West
Wijkteam Zevenaar-West heeft een aantal signalen opgevangen van verontruste wijkbewoners dat er bloemen van graven en knuffels/speeltjes van kindergraven op het Rosorum worden gestolen. Om er achter te komen of dit incidenten zijn of vaker voorkomt roepen we u bij deze op om het bij onderstaand telefoonnummer te melden als u zo iets heeft meegemaakt. Dus heeft u meegemaakt dat er in de afgelopen maanden iets is gestolen van een graf van een dierbare, bel dan de voorzitter van wijkteam Zevenaar-West- Daisy van Haaren- op 0316-341 363. Zij maakt een inventarisatie van de meldingen. Mocht blijken dat het meer is dan een incident, dan gaat het wijkteam dit bij de gemeente aankaarten.