Zuka.nl start met virtuele notaris.

08/04/2009 14:20

Zuka.nl

Vanaf vanavond zal er gestart gaan worden met een test waarbij het uniek is voor de branche dat de notaris virtueel alle vragen van de bezoekers geheel kosteloos zal beantwoorden.

Dit in Nederland unieke systeem is in samenwerking met Actus-notarissen tot stand gekomen. Juist nu we in het hart van de crisis zitten is de samenwerking erop gericht om de consument te verlichten van de lasten en de onzekerheden. Aansluitend op het nieuwe SBS6 programma HUIS TE KOOP! Wat vanaf vanavond 20:30 is te zien op SBS kunnen er dus vragen worden gesteld aan de notaris via een eenzijdige webcam.

Zuka.nl

Onafhankelijke huizenwebsite Zuka.nl is begin 2007 geïntroduceerd en richt zich op de markt van zelfstandige woning(ver)kopers. Zuka.nl biedt een online platform waar kopers en verkopers elkaar direct vinden zonder tussenkomst van een makelaar. Als onafhankelijke partij biedt Zuka het grootste aanbod door naast het aanbod van makelaars, ook het particuliere aanbod te bieden. Het plaatsen van een te verkopen pand op Zuka.nl is gratis, evenals het advies van en de juridische begeleiding door een notaris. Uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis (augustus 2008) bleek dat Zuka.nl één jaar na lancering al een plaats in de top drie Nederlandse huizensites heeft veroverd.





http://www.zuka.nl

http://www.zuka.nl