Siemens

Persbericht

0904.185

Den Haag, woensdag 8 april 2009

Sistore MX NVS: video-opname in netwerken

Sistore MX NVS van Siemens Building Technologies is een softwarepakket voor video-opname in netwerken waarmee de gebruiker live-beelden kan bekijken. Tevens biedt het pakket ondersteuning voor het opnemen, afspelen en op afstand bedienen van maximaal 64 netwerkcamera's per geïnstalleerde server.

Nu de markt voor IP-camera's blijft groeien, maakt Sistore MX NVS integratie van netwerkcamera's mogelijk. Doordat Siemens- en Axis-netwerkcamera's audio ondersteunen (zowel live als opgenomen) kan er additionele, mogelijk uiterst belangrijke informatie worden geboden om bepaalde voorvallen te helpen oplossen.
Megapixel-opnamen bevatten meer informatie. Dit kan bijzonder nuttig zijn wanneer de geïntegreerde digitale zoomfunctie wordt gebruikt. Sistore MX NVS werkt met een uniek ontworpen systeem voor gebruikersbeheer. Door voor specifieke taken en hiërarchische posities verschillende gebruikersrechten toe te wijzen, krijgt elke gebruiker toegang tot bepaalde functies en juist geen toegang tot andere. Voor het inloggen op de RemoteView-client is geen aparte aanmelding op de server nodig.
Om ervoor te zorgen dat klanten hun locaties zo goed mogelijk kunnen bekijken, wordt nu volledige ondersteuning geboden voor maximaal vier beeldschermen met flexibele configuratie.
Sistore MX NVS wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, waaronder retail, verkeer, transport en de bankwereld. Voor financiële instellingen is de Sistore MX NVS UVV-Kassen-goedgekeurd (Duitse richtlijn voor overvalpreventie bij banken).

Nadere inlichtingen voor de lezer:
Siemens Building Technologies, Arthur van Eunen Tel: (070) 333 2717
E-mail: arthur.van.eunen@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/sbt

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos
Tel: (070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/persinfo