Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Mini-finals in Kralingen weer sportief succes!

Bij sporthal Victoria maakten vorige week ongeveer duizend kinderen van basisscholen in Kralingen-Crooswijk tijdens de mini-finals kennis met diverse sporten. Zo konden zij meedoen met voetbal, basketbal, unihockey, korfbal, handbal, volleybal, tennis, tafeltennis, judo, atletiek en dammen. Het plezier stond daarbij voorop.

Michel de Visser sprak de basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 toe voordat zij aan hun sportieve wedstrijden begonnen (Foto: Ton Meuldijk)

Dinsdag 31 maart werd er gesport door leerlingen van de groepen 5 en 6. Een dag later werd er sportief gestreden door de leerlingen van groep 7 en 8. Deze tieners werden voorafgaand aan de sportieve activiteiten toegesproken door Michel de Visser, portefeuillehouder Sport, van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk. De mini-finals zijn georganiseerd door dienst Sport en Recreatie Sportstimulering, ondersteund door Thuis Op Straat en financieel mogelijk gemaakt door de deelgemeente.

The Finals Basisonderwijs 2009
De mini-finals staan niet op zichzelf. Deze twee dagen vol sportieve wedstrijden zijn tegelijkertijd de voorronden van The Finals Basisonderwijs 2009. Bij dit jaarlijks evenement in Ahoy wordt er gestreden om de eer van het beste team / de beste speler van Rotterdam. Meer informatie over The Finals is te vinden op de website www.sportstimulering.hyves.nl