Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Gerard Schuiling verwelkomt nieuwe ondernemer aan de Oostzeedijk Beneden

Donderdag 26 maart bracht voorzitter Gerard Schuiling een bezoek aan bloemen- en plantenzaak Naturals om Mark Kolster welkom te heten in Kralingen-Crooswijk.

Gerard Schuiling (rechts) heet Mark Kolster van bloemen- en plantenzaak Naturals van harte welkom in de deelgemeente (Foto: Karin Oppelland).

Deze nieuwe ondernemer is de eerste in Nederland die bloemen onder een merk verkoopt. Daarbij heeft hij kwaliteit, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo laat hij bij een werkplaats voor mindervaliden schalen en potten maken en betrekt Naturals haar bloemen van Fair Trade gecertificeerde bedrijven. Samen met het Wellant College werkt hij aan een langjarig samenwerkingsverband om toekomstige ondernemers op te leiden. Mark Kolster is zijn bloemen- en plantenzaak aan de Oostzeedijk Beneden 77a in het voorjaar van 2008 gestart.

Het merk Naturals en het mottoconcept make your life bloom wijken af van de traditionele bloemenzaken. In de inrichting zijn duidelijk vier stijlen te onderscheiden: klassiek, natuurlijk, extravagant en hip. De ondernemer heeft bewust gekozen voor een locatie aan de Oostzeedijk omdat hij zich niet alleen op passanten wil richten maar ook op de bedrijvenmarkt. Naturals bezorgt haar producten door heel Nederland!