KNHS


KNHS start onderzoek naar recreatiesporters
8 april 2009
recreatie

In opdracht van de KNHS voert een studente van Hogeschool Van Hall- Larenstein in Wageningen een onderzoek uit hoe de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie nog meer service kan verlenen aan recreatieve paardensporters. Vanaf vandaag start een landelijke enquête.

Een van de hoofddoelen van de KNHS is om hoge kwaliteit diensten en producten te leveren aan elke paardensporter. De KNHS richt zich hierbij op de wedstrijd-, top- en recreatiesport. Om de recreanten een nog beter thuis te bieden, is het belangrijk om te weten wie zij zijn en wat hun wensen zijn. Daarom is de KNHS een onderzoek gestart hoe ook deze groep zich nog meer op zijn plek kan voelen bij de KNHS.

Clémence Ross, KNHS bestuurslid recreatiesport, meldt: Mijn ambitie is om de KNHS zichtbaarder te maken voor de recreatiesporter te paard of vanaf de bok. Het grootste deel van de paardensporters in Nederland houdt zich buiten wedstrijdverband bezig met paardensport. De KNHS wil deze paardenliefhebbers ook een sportief thuis bieden. Daarom ben ik heel geïnteresseerd in de uitkomst van deze enquete en zal ik zeker met de resultaten aan de slag gaan. Ik roep iedereen dan ook op om de enquete in te vullen. Tenslotte willen we het plezier in een verantwoorde omgang met en de liefde voor het paard en de paardensport binnen de KNHS met een ieder delen.