Macintosh Retail Group

PERSBERICHT
Maastricht, 1 april 2009

JAARVERSLAG 2008

Macintosh Retail Group NV publiceert vandaag de elektronische versie van haar Jaarverslag 2008 op de website www.macintosh.nl.

De gedrukte versie van het Jaarverslag 2008 zal beschikbaar zijn op 8 april 2009. Op die datum zal ook de oproepingsadvertentie voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (28 april 2009) worden gepubliceerd en zijn ook de vergaderstukken voor die vergadering beschikbaar, zowel in elektronische als in gedrukte vorm. Het Jaarverslag 2008 en de vergaderstukken voor de Aandeelhoudersvergadering kunnen ook telefonisch (043-3280728) of per mail (m.geuns@macintosh,.nl) worden aangevraagd.

Maastricht, 1 april 2009
Raad van Bestuur Macintosh Retail Group NV

Retail is ons vak. Macintosh Retail Group is een grootschalige non-food retailer, gespecialiseerd in de distributie van consumentenproducten in de marktsectoren Living, Fashion en Automotive & Telecom. Macintosh Retail Group is actief met
1.350 winkels in Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk met een totale verkoopvloeroppervlakte van zo'n 738.000 m2.
De sector Living bestaat uit 153 woonwarenhuizen in Nederland, België en Frankrijk onder de namen Kwantum en GP Décors. De sector Fashion wordt gevormd door 738 schoenenwinkels van Brantano, Dolcis, Invito, Manfield, PRO sport en Scapino in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Nea International, producent van Push-braces, maakt eveneens deel uit van de sector Fashion.
In de sector Automotive & Telecom is BelCompany met 207 winkels, waarvan 33 Telefoonkopen.nl winkels, de grootste aanbieder van telecomproducten en ­diensten in Nederland en met 85 winkels een van de grootste telecomretailers in België. Halfords is de specialist in fietsen, auto- en fietsaccessoires met 159 winkels in Nederland en België.






---- --