Ingezonden persbericht


PERSBERICHT April 2009


Tijd voor een compliment op Sigma's Nationale Schildersdag

Op woensdag 8 april organiseert Sigma Coatings alweer voor de zesde maal de Nationale Schildersdag. Alle Sigma verkooppunten van het gerenommeerde merk rollen dan de rode loper uit. Tevens rijdt een Sigma promotieteam door heel Nederland om schildersprojecten te bezoeken en taarten en kadootjes uit te delen aan de schilders op locatie.

Professionele schilders zorgen voor fraai en vakkundig schilderwerk, buiten of binnen en ongeacht het weer. Via de Nationale Schildersdag op woensdag 8 april wil Sigma op een sympathieke manier waardering vragen voor het vakmanschap van professionele schilders. De vakschilders worden die dag dan ook extra in het zonnetje gezet. Zo rolt Sigma Coatings in al haar verkooppunten letterlijk de rode loper uit. Om nog meer schilders te bereiken wordt er dit jaar ook een Sigma promotieteam ingezet, dat door het gehele land schildersprojecten bezoekt en schilders trakteert op taart en een aardigheidje. Het Sigma promotieteam bestaat uit 9 enthousiaste Sigma medewerkers van het hoofdkantoor in Uithoorn. Pim Becker, Brandmanager bij Sigma Coatings: "Reden om te kiezen voor een team van collega's is vanwege de betrokkenheid met zowel het schildersvak als het merk Sigma Coatings. Wie anders dan onze eigen mensen kunnen de complimenten op de juiste manier overbrengen. De Nationale Schildersdag is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip. Ook dit jaar maken we tijd voor een compliment op onze 70 Sigma verkooppunten. We kleden de filialen feestelijk aan en trakteren de vakschilders op koffie en taart."

Kijk voor meer informatie over de Nationale Schildersdag of voor de lokaties van de Sigma verkooppunten op www.sigma.nl.

Over Sigma Coatings
Het ontstaan van Sigma Coatings gaat terug tot begin 18de eeuw. Sigma Coatings ontwikkeld, produceert en levert verven en coatings voor oppervlaktebescherming, afwerking en verfraaiing. De onderneming maakt deel uit van PPG Industries, een wereldwijd actieve speler inzake coatings en verven voor decoratie, bescherming, industrie en scheepvaart.

De bedrijfsmissie van Sigma Coatings is de eerste en vanzelfsprekende keuze te zijn van haar klanten en medewerkers. Naast een professioneel assortiments van coatings en toepassingsproducten biedt Sigma ook een uitgebreid pakket aan van diensten op het gebied van onder meer technisch advies (van systemen en applicatietechnieken tot onderhoudsplannen), techische inventarisaties, trainingen en kleuradvies.