Ingezonden persbericht


Datum: 8 april 2009

Arno Peperkoorn en Bas Oudejans versterken sales management ilse media

Amsterdam, 8 april 2009 - Arno Peperkoorn en Bas Oudejans zijn per eind april benoemd als sales manager bij ilse media. Peperkoorn gaat leiding geven aan het mediabureau team. Oudejans wordt met zijn sales team verantwoordelijk voor een deel van de directe klanten.

Arno Peperkoorn werkte hiervoor bij AdLINK, waarvan het afgelopen jaar als sales director. Bas Oudejans is afkomstig van muziekplatform XiTE waar hij sales manager was. Eerder vervulde hij verschillende salesfuncties bij Talpa en de Ster. Beiden gaan rapporteren aan commercieel directeur Wouter Hulst.

Wouter Hulst: "Met de komst van Arno Peperkoorn, Bas Oudejans en de eerdere benoeming van John Olivieira is ons sales management team compleet. Er staat een stevige commerciële organisatie, waarmee we onze adverteerders en bureau's optimaal kunnen bedienen. Zowel Arno als Bas brengen naast kennis van de markt, veel enthousiasme en professionaliteit mee. Ik kijk er naar uit om met ze samen te werken."

VOOR DE REDACTIE
Foto's van Arno Peperkoorn en Bas Oudejans zijn beschikbaar via: http://marketing.ilsemedia.nl/Arno_Peperkoorn en http://marketing.ilsemedia.nl/Bas_Oudejans

Over ilse media groep
Ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste digitale uitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van 140 websites, waaronder Kieskeurig.nl, Startpagina.nl, NU.nl, SchoolBANK.nl en web-log.nl bereikt ilse media ca. 80 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. Ilse media exploiteert tevens de vrouwensites van Sanoma Uitgevers, de Jonge Gezinnen sites en TVGids.nl. Sinds 2006 is ilse media ook actief op mobiel internet. Het mobiele netwerk van ilse media bestaat inmiddels uit 15 websites, waaronder Startpagina.mobi, mobiel.NU.nl, web-log.mobi en mobiel.Kieskeurig.nl. Het hele ilse media netwerk heeft per maand meer dan een miljard pageviews.

Ilse media is onderdeel van Sanoma Uitgevers. Met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites is Sanoma Uitgevers de grootste multimediale uitgever in Nederland.

Meer informatie over de ilse media groep: www.ilsemedia.nl